Öztürk Yılmaz yeniden disipline gönderildi!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP yönetimini hedef alan sözleri nedeniyle ikinci kez disipline sevk edildi.

CHP TBMM Grup Yönetim Kurulu bugün (12.11.2018 Pazartesi) yaptığı toplantıda; Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz’ın “Partide aldıkları görev ve sorumlulukla ve üyelikle bağdaşmayan tutum ve davranışlarda bulunmak” ile “Partinin temel ilkelerine aykırı siyasal çalışmalara ve eylemlere katkıda bulunmak” fiilleri nedeniyle “Gruptan kesin çıkarma cezası” ile tedbirli olarak cezalandırılması önerisiyle Grup Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verdi. Karar oy birliğiyle alındı.

Ne demişti?

Öztürk Yılmaz, disipline gönderilmesinin ardından yaptığı basın toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik olarak, "Arkamda duramadın trollere teslim ettin. İstiyorsun ki çekip gideyim. Sen yönetemiyorsun ben de bir hazırlık içindeyim biliyorsun. Genel başkanlık olarak bir hazırlığımın olduğunu biliyorsun. Sen beni rakip olarak görüyorsun. Parti içindeki yükselişimden rahatsızsın. Tarih seni yargılayacak. Siz aşağılık bir işe imza attınız. İstifa etmiyorum ne yapıyorsan yap. Sıkıyorsa at beni buradan rezil ol kepaze ol" demişti. (HABER MERKEZİ)

Öztürk Yılmaz'dan Kılıçdaroğlu'na: Sıkıyorsa at!Öztürk Yılmaz'dan Kılıçdaroğlu'na: Sıkıyorsa at!