Cemal Enginyurt: Gökçek aday olursa kabulümüzdür

MHP milletvekili Cemal Enginyurt, MHP'nin Ankara Belediye Başkanlığı için Melih Gökçek'e teklif götüreceği iddiası hakkında konuştu. Enginyurt, "Melih Gökçek bu ülkeye ve özellikle Ankara'ya 25 yıl hizmet etmiş bir siyasetçidir. Eğer aday olursa kabulümüzdür, olmasa da saygıyla karşılanır" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Melih Gökçek'e teklif götüreceğine ilişkin bir soruyu cevapladı.

Siyaset yapan herkese kapılarının açık olduğunu söyleyen Enginyurt, "MHP olarak vatanını, devletini, bayrağını, ülkesini seven her toplumun ferdine MHP'nin kapısının sonuna kadar açık olduğunu liderimiz Bahçeli açıkça ilan etmişti. Melih Gökçek de bu ülkeye ve özellikle Ankara'ya 25 yıl hizmet etmiş bir siyasetçidir. Eğer aday olursa kabulümüzdür, olmasa da saygıyla karşılanır" dedi.

"AK Parti bu ülkede bizim asla siyasi düşman olarak görmek istemediğimiz bir hareket" diyen Enginyurt, "AK Parti'de siyaset yapan insanlar bu ülkeye hizmet etme aşkıyla dolu olduğuna inandığımız insanlar. Yanlış yaptıklarında yanlışlarını acımasızca eleştirdiğimiz insanlar. AK Parti veya CHP'li olması MHP'nin kapısının kapalı olduğu anlamına gelemez” ifadelerini kullandı.

'TÜRK MİLLETİ HERKESE LAYIK OLDUĞUNU GÖSTERECEK'

İttifakla ilgili bir soru üzerine Enginyurt, "AK Partili arkadaşlarımız özellikle Ömer Çelik, Numan Kurtulmuş ve Hayati Yazıcı 'MHP olmadan biz her yeri alıyoruz. Birinci parti olduğumuz yerlerde ittifaka gerek yok' dediler. Bu saygıyla karşılanacak bir düşüncedir. 31 Mart akşamı inşallah Türk milleti herkese layık olduğunu gösterecek diye inanıyorum" yanıtını verdi. (ANKARA/DHA)

MHP'den Ankara için Gökçek adımıMHP'den Ankara için Gökçek adımı

Gökçek'e yakın kaynaklar: MHP'nin görüşme talebini geri çevirmezGökçek'e yakın kaynaklar: MHP'nin görüşme talebini geri çevirmez