Karamollaoğlu: İkisi de gidecek!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, il ve ilçe başkanlarının katıldığı toplantıda konuştu. Karamollaoğlu, "Bir ‘bunlar giderse elimdekini kaybederim’ diyenler, 2’nci ise ‘bunların desteğini kaybedersem ben biterim’ diyenler. Ama şunu iyi bilin ki; bu ikisi de bir gün gidecek" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Saadet Partisi, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Daha önce, il başkanları, ilçe başkanlarını Ankara’da toplayan Saadet Partisi, bu sefer de il ve ilçelerdeki yöneticilerini “Seçime Hazırlık” toplantısıyla bir araya getirdi. Point Otel’de gerçekleştirilen toplantıda Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, konuştu.

AK Parti’de seçim korkusunun başladığını belirten Karamollaoğlu şöyle devam etti: “Bu korku her taraflarını sarmış durumda. Seçmenin de büyük bir yüzdesi sorgulamaya başlamış durumda. Yanlışları direkt söyleyebilen bir kesim bu. Bu rahatsızlıkları ve sorgulamaları kendileri de görüyor. Ama milyonlarca insanı çok küçük meblağlarla kendilerine bağlı tutuyorlar. Korku bugün maalesef bacayı sarmış durumda. Ama korkunun ecele faydası yok. Bir ‘bunlar giderse elimdekini kaybederim’ diyenler, 2’nci ise ‘bunların desteğini kaybedersem ben biterim’ diyenler. Ama şunu iyi bilin ki; bu ikisi de bir gün gidecek.” (Kaynak: Milli Gazete)