Erkek: İlk incelemede yeterli sayıda imza yok

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, ilk incelemeye göre olağanüstü kurultay için yeterli imza olmadığını söyledi. Erkek, inceleme bittikten sonra yeniden açıklama yapılacağını kaydetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'de olağanüstü kurultay için imzaların teslim edilmesinden sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek açıklama yaptı. Erkek, "İlk incelemelere göre, olağanüstü kurultay için yeterli sayının olmadığı görülüyor" dedi.

CHP'de olağanüstü kurultay için toplanan imzalar genel merkeze teslim edildi. CHP milletvekili Gaye Usluer, 630 imza toplandığı söyledi.

İmzaların tesliminden sonra basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkanı Muharrem Erkek, noter onaylı imzaların dökümünün yapıldığını belirtti.

İncelemenin tamamlanmasının ardından bilgi verileceğini dile getiren Erkek, "İlk incelemelere göre, olağanüstü kurultay için yeterli sayının olmadığı görülüyor. Ama incelemeler devam ediyor. Sunulan belgeler içerisinde az da olsa fotokopilerin onaylatılmış belgeler olduğu da beyan edildi" dedi.

Erkek, gazetecilerin sorusu üzerine delege sayısının 1242 olduğunu aktardı. (HABER MERKEZİ)

CHP'liler kurultay imzalarını teslim ettiCHP'liler kurultay imzalarını teslim etti