Karamollaoğlu'ndan CHP'ye: Maşallah, madalya takalım!

SAADET lideri Temel Karamollaoğlu, muhalefetten yapılan erken seçim açıklamalarını eleştirdi. "Beni şaşkına çeviren muhalefetin balıklama atlaması" diyen Karamollaoğlu, "Maşallah, madalya takalım" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, muhalefetin erken seçim açıklamalarını eleştirdi. Karamollaoğlu, "Beni şaşkına çeviren muhalefetin balıklama atlaması, 'Biz de varız' diyor. Maşallah, madalya takalım" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Kaybolan çocuklara değinen Karamollaoğlu, bu konuyla ilgili tedbirler alınmasını gerektiğini söyledi.

Karamollaoğlu, "Biz suçluların cezalandırılması konusunda alınacak her türlü kararın arkasındayız. Ancak bu ceza konusunun siyasi bir polemik haline getirilmesine de karşıyız. Artık idam konusu gibi meseleleri siyasetin malzemesi haline getirmekten iktidar ve iktidar yanlıları mutlaka kaçınmalı" dedi.

'MUHALEFET BALIKLAMA ATLADI'

Yerel seçimin erkene alınması tartışmalarını değerlendiren Karamollaoğlu, "Beni şaşkına çeviren muhalefetin de bu olaya balıklama atlaması, 'Biz de varız.' diyor. Maşallah, madalya takalım. Bu cesaret işi değil, akıl ve mantık işi" diye konuştu.

'HER ZAMAN HER SEÇİME HAZIRIZ'

Bu değerlendirmeyi "korktukları için yapmadıklarını" belirten Karamollaoğlu, "Karar alındığı zaman her parti süratle seçime hazırlanır. Zaten 24 Haziran'ın arkasından bundan sonraki seçimlere hazırlanabilmek için kolları sıvadık. Her zaman her seçime hazırız" dedi.

'İTTİFAK ÖMRÜNÜ TAMAMLADI'

Millet İttifakı'ndaki partilerin liderlerinin görüşüp görüşmeyeceği sorulan Temel Karamollaoğlu, "İttifak, genel seçimlerle ilgili bir konuydu. İttifak ömrünü o noktada tamamladı" yanıtını verdi.

'ŞAHSEN İDAMIN GEREKLİ OLDUĞUNA İNANIYORUM'

İdam cezası tartışmalarıyla ilgili soru üzerine Karamollaoğlu, "İdam problemleri çözecek manasına gelmez ancak idam çok ama çok bariz bazı konularda gerekli olduğuna şahsen inanıyorum. Bir çocuğa birisi alçakça tecavüz etmiş, çok kesin olarak da biliniyor ki katletmiş. Bana göre onun idam edilmesi icap eder" dedi.