Bahçeli'den Eylül Yağlıkara açıklaması: Nereye kadar tahammül edeceğiz?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Twitter hesabından açıklama yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, öldürülen 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara cinayeti için " Böyle gidemeyiz, bu şekilde daha fazla mesafe alamayız." mesajı paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’nın cansız bedenine ulaşılmasının ardından Twitter'dan açıklama yaptı. Yağlıkara "Eylül hunharca katledildi, bununla birlikte vicdan katledildi, insanlık katledildi, hayaller katledildi. Korkak katiller bir kez daha milli gönülleri heder etti, kedere boğdu" dedi.

MHP lideri mesajının devamında "Eylül topraktan çıktı, tekrar toprağa girecek. Peki, üstümüze düşen feryat çığlığından, fecaat çığından nasıl kurtulacağız? Eylül'ün hesabını nasıl vereceğiz? Eylül'lere musallat olan şerefsizlere nereye kadar tahammül göstereceğiz?" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Ağrı'da ailesiyle birlikte dedesinin köyüne bayramlaşmaya giden 3,5 yaşındaki Leyla da tam 16 gündür kayıp ve halen aramalar sonuç vermedi. Kaybolan yalnızca Leyla değil, hepimiziz. Acaba masum bedeni nerede? Mazlum gözleri nasıl bakıyor?" diye sordu.

'KAN DÖKEN BARBARLARIN YAŞAMA HAKKI VAR MIDIR?'

Bahçeli, yine Twitter'dan yaptığı açıklamada çocuklara uygulanan şiddet konusunu idamla ilişkilendiren bir paylaşımda bulundu. Bahçeli, "Çocuklar sürekli katlediliyorsa, sürekli istismara uğruyorsa her şey anlamını kaybetmiş, sözün geçerliliği bitmiş demektir. Durup düşünelim, çocuğa gücü yeten, çocuğa vahşet uygulayan, çocuğun ve körpe hayvanların kanını döken barbarların yaşama hakkı var mıdır?" diye yazdı. (HABER MERKEZİ)