Kılıçdaroğlu: Islak imzalı tutanakları almadan ayrılmayın

Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu genel merkez binasına geldi. Burada kısa bir açıklama yapan CHP lideri sandıkta görevli olanlara seslendi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Türkiye genelinde oy verme işleminin tamamlanmasının ardından gözler oy sayımına çevrildi. CHP Genel Merkezi de oy verme işleminin tamamlanmasının ardından hareketlendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu genel merkez binasına partililerin alkışları eşliğinde geldi. Sandıkta görevlilere seslenen Kılıçdaroğlu, “sandıkları boş bırakmayın” çağrısı yaptı.

'SİYASİ PARTİNİN MEMURU DEĞİLSİNİZ'

Sandığa giden bütün seçmenlere teşekkür ederek sözlerine başlayan Kılıçdaroğlu, “Oy sayım işlemleri başladı. Görevli olan bütün arkadaşlarıma açık net ifade ediyorum. Demokrasiye inanıyorsanız ki inanıyorsunuz, tutanaklar tutuluncaya kadar ve birer örneği alınıncaya kadar sandıkları terk etmeyiniz. Sandık başında olan kamu görevlilerine de sesleniyorum. Siz devletin memurusunuz. Bir siyasi partinin memuru değilsiniz. Oy sayım işlemleri herkesin gözü önünde yapılmalı” dedi. (DUVAR)