Bahçeli: Sıra ülkücü hareketin, Türkiye'nin yeniden imar ve inşasında tribünden bakmayacağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin oy oranını yüzde 5-6'larda gösteren anketlerin ciddiye alınmamasını istedi. 'İç ve dış karanlık odaklar' olarak nitelendirdiği kesimleri MHP'nin aleyhine senaryo kurgulamakla suçlayan Bahçeli "Türkiye'nin yeni hükümet yapısı altında inşa ve imar faaliyetinde biz de olacağız. Geri durmayacağız, tribünden bakmayacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da partisinin bayramlaşma programında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, 24 Haziran seçimleriyle Türkiye'nin yeni bir dönemece gireceğini söyledi. Türkiye'yi yeniden istikrar ve esenliğe kavuşturmak istediklerini belirten Bahçeli, bu süreçte aktif olarak rol almak istediklerini ifade etti.

Bahçeli konuşmasında özetle şunları söyledi:

ÜZERİMİZE GELİYORLAR: İç ve dış karanlık odaklar boş durmuyor. Türk ve Türkiye hasımları geri adım atmıyor. Devamlı üzerimize geliyorlar, etrafımızda tuzak kuruyorlar. İhanet çukurunda buluşuyorlar. MHP'nin aleyhine senaryo kurguluyorlar. Aslında hesap ve hedef Türklüğün yara alması. MHP nice badireleri aşmıştır, yine aşmayı başaracaktır. MHP nice komplo ve kumpası ayaklarının altına almıştır emin olun yine almayı bilecektir. Hamdolsun bugüne kadar hiç mahçup olmadık.  Halen ayaktayız. Yarım asırdır üç hilali solduramadılar. Yapamayacaklar, başaramayacaklardır. Yüzde 5-6'ya düştüğümüzü şerefsizce söylesinler. Bunlara itibar etmeyiniz., bunları asla ciddiye ve dikkate almayınız. Maya ve meşrebi haramla dolanlar 24 Haziran'da ya şok olacaklar ya da yok olacaklar. MHP anketle kurulmadı, anketle kundaklanamaz. MHP icazetle kurulmadı, ihanetle yıkılamaz. Yarım asırdır varız. Yılgınlık yok, bezginlik yok, karamsarlık asla yok. 24 Haziran'da tarih yazmaya talibiz. Cumhur ittifakı her zaman İstanbul'un teminatı. Türk asırlarının devamı için MHP, TBMM'de çok güçlü bir şekilde temsil edilmelidir.

SIRA ÜLKÜCÜ HAREKETİN: MHP elini taşın altına koymaktan çekinmeyecektir. Sıra milliyetçi ülkücü hareketindir. Hizmetse edeceğiz, hakikatse söyleyeceğiz, hedefe mutlaka ulaşacağız. Türkiye'nin yeni hükümet yapısı altında inşa ve imar faaliyetinde biz de olacağız. Geri durmayacağız, tribünden bakmayacağız. Türkiye'nin geleceği Cumhur İttifakı'dır. Gazetelerde yazılan asılsız ve uyduruk haberleri atın bir kenara. Biz varız, Türkiye için hazırız. Türk milleti için dava ve demokrasi nöbetindeyiz. Türk-İslam ülküsü fikir ve inancımızdır.  Türkiye'yi tekrar istikrara, tekrar esenliğe kavuşturmak durumundayız.

(HABER MERKEZİ)