Meral Akşener: Seçim ikinci tura kalırsa ittifak desteğim devam edecektir

Meral Akşene ittifak tartışmalarına değindi: CHP’nin adayı 2.tura kalırsa onu destekleyeceğimizi en başında ilan etmiştik...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, NTV'de yayınlanan "Seçime Doğru" programında Oğuz Haksever'in sorularını yanıtladı.

Akşener, ‘FETÖ’ ile bağlantılı olduğu iddialarına “İddia eden bunu ispatlamakla mükelleftir. Dedikodu yapmak bir Başbakan’a yakışmaz. İki buçuk yıldır bana söylüyorlar. Buradayım tutuklasınlar. Devlet adamlığı ciddiyetine dedikodu yakışmaz. Ya gereğini yapacaksınız ya iftira atmış olacaksınız ki ben bununla ilgili olarak diyorum ki ispatlamayan şerefsizdir. İki buçuk yıldır kocaman adamlar şerefsiz, şerefsiz geziyor arkadaşım” sözleriyle yanıt verdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. tura kalması durumunda ittifağa desteğinin devam edeceğini belirten Akşener, "Benim açımdan devam eder. Çünkü CHP’nin henüz Millet İttifakı falan da yoktu, biz partiyi yeni kurmuştuk. O zaman 2.tura sayın Erdoğan’ın kalacağını ve şayet CHP’nin adayı 2.tura kalırsa onu destekleyeceğimizi en başında ilan etmiştik" dedi.

Etiketler dava Meral Akşener