Soylu'dan seçmene 'bu seçimde hükümete uyarı yapmayın' çağrısı

Seçmenlere seslenen İçişleri Bakanı Soylu, "Bazı seçimler vardır. Hükümet uyarılabilir. .Oy düşürülebilir; kendilerine çeki düzen versinler diye. Bu seçim uyarı seçimi değildir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada 24 Haziran'daki seçimlerin çok önemli olduğunu söyleyen soylu, şöyle dedi:

"Bizi ayakta tutan 50 gramlık oy pusulasıdır. Milletimizin arkamızdaki desteğidir. 50 gramlık oy pusulası Amerikanın cephe almasına rağmen cumhurbaşkanımızın Kudüs'te ortaya koyduğu tavır da onlarca ülkenin etrafımızda toplanmasına sebebiyet vermiştir. 50 gramlık oy pusulası imkansızlıkları imkana döndürmüştür."

'BAZI SEÇİMLER VARDIR, HÜKÜMETLER UYARILABİLİR'

Bakan Soylu, "Bazı seçimler vardır. Hükümet uyarılabilir. Belediye başkanı uyarılabilir. Oy düşürülebilir; kendilerine çeki düzen versinler diye. Bu seçim uyarı seçimi değildir. Bu seçim önümüzdeki beş yılın Türkiye'de nasıl adım atılacağı ve gücünün sandıktan alınacağı bir seçim. Biz bu seçimleri kazanmakla kalmayıp güçlü çıkmak zorundayız" diye konuştu. (İSTANBUL/DHA)

Etiketler seçim Uyarı soylu