MHP'den İYİ Parti'ye Google misillemesi

İYİ Parti'nin seçim çalışması kapsamında Google'dan yürüttüğü reklam çalışmasının aynısını MHP de yaptı. Google'a 'İYİ Parti' yazıldığında arama satırının en üstünde "Ülkücülük MHP'de olur | Başbuğ Alparslan Türkeş" yazısı çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti'nin Google'daki reklam çalışmasına MHP'den yanıt geldi. İYİ Parti dün Google'a verdiği reklamlarla, seçim propagandası yaptı. Arama motoruna 'MHP' yazıldığında, en üstte 'Artık daha iyisi var, İYİ Parti'  ekrana geliyor. Ayrıca 'boş oda' yazınca '1150 odalı kelepir saray', İbrahim Tatlıses yazınca 'Doğalgaz mı bağlatacaksınız? İyi Parti'yi bekleyin' çıkıyor.

MHP yönetimi de bugün Google'a reklam verdi. Arama satırına 'İYİ Parti' yazıldığında en üstte "Ülkücülük MHP'de olur | Başbuğ Alparslan Türkeş" mesajı çıkıyor ve kullanıcılar "Cumhur İttifakı" hakkında bilgiler içeren web sitesine yönlendiriyor.

(HABER MERKEZİ)

İYİ Parti'den Google reklamı: AKP yazınca 'Artık daha İYİ'si var' çıkıyorİYİ Parti'den Google reklamı: AKP yazınca 'Artık daha İYİ'si var' çıkıyor

Etiketler MHP google iyi parti