Diyarbakır'da 'Erdoğan' hazırlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Diyarbakır’da miting düzenliyor. Erdoğan’ı karşılamaya hazırlanan AK Parti Diyarbakır il ve ilçe teşkilatları, namazlardan önce ve sonra cami çevrelerinde mitinge davet broşürleri dağıtıyor.

Google Haberlere Abone ol

DİYARBAKIR - 24 Haziran’da yapılacak milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde siyasi partilerin bölgedeki hazırlık çalışmaları, mitingleri ve vatandaşlarla buluşma etkinlikleri devam ediyor.

AK Parti teşkilatı Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün katılacağı miting için gnlerdir yoğun çalışma yürütüyor. İl ve ilçe teşkilatları, gençlik kolları, kadın kolları, partinin tüm kurulları ve milletvekili adayları vatandaşları ziyaret ederek mitine davet ediyor.

CUMA NAMAZI ÖNCESİ VE SONRASINDA BİLDİRİ

AK Partililer özellikle cuma namazı öncesinde ve sonrasında cami çevrelerinde yoğun faaliyet yürttü.. Parti temsilcileri ve görevliler, “Birlik, Bereket ve Bolluk İçin Vakit Türkiye Vakti” sloganını içeren broşürleri dağıtarak, Diyarbakırlıları, bugün 16.30’da İstasyon Meydanı’nda yapılacak mitinge davet etti. Sosyal medya üzerinde parti yöneticileri tarafından yapılan çağrılarda da yine Diyarbakırlılar  mitine davet ediliyor.

Mitinge davet broşürlerini dağıtanlar arasında yer alan AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Servet Can, Diyarbakır halkının Recep Tayyip Erdoğan’a karşı ayrı bir sevgi beslediğini öne sürerek mitinge yoğun bir katılım beklediklerini söyledi. Can,”Diyarbakır, cumhurbaşkanımızı her zaman bağrına basmıştır. Yine öyle olacak. Halkın arasındayız, tabloyu net olarak görebiliyoruz. Büyük bir teveccüh var” dedi.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI

Erdoğan’ın miting alanına geliş güzergahı üzerindeki yollarda AK Parti bayraklarının yanı sıra Erdoğan’ın posterleri asıldı. Cuma gününden başlayarak mitingin düzenleneceği İstasyon Meydanı da AK Parti bayraklarıyla donatıldı.

Öte yandan güvenlik önlemleri de Cuma gününden itibaren yoğunluk kazandı. Bazı noktalarda polise ait zırhlı araçlar konumlandırılırken, polisin GBT uygulaması da yoğunlaştı. (DUVAR)