SAADET'li Ağdağ: Ne içiyorlar bilmiyoruz

BBP Genel Başkanı Destici ve Başbakan Yardımcısı Bozdağ'ın açıklamalarına yanıt veren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ağdağ: Ne içiyorlar onu bilmiyoruz...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin, ''Erdoğan'ı seçtirmemeye çalışıyorlar'' ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın, ''Muhalefet seçimi ikinci tura bıraktırma gayreti içinde'' şeklindeki açıklamalarına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ağdağ'dan cevap geldi.

KRT'de Çağlar Cilara'nın konuğu olan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, Destici ve Bozdağ'ın bu sözlerinin sorulması üzerine, ''Ne içiyorlar onu bilmiyoruz, onlara bunu ne söyletiyor onu da bilmiyoruz. Ramazanda açlığın ve susuzluğun mu tesiri var, en uzun günlerde oruç tutuyoruz onun mu tesiri var onu da bilmiyoruz ama şöyle bir şey söylemek gerekiyor; ben anlamakta zorluk çekiyorum, bunların derdi Erdoğan ve Ak Parti. Ya kardeşim iktidarda Erdoğan var, her partinin de varlık sebebi iktidara gelmek. Yani şimdi Saadet Partisi CHP'ye şuan bir şey söylese ne anlamı var o mu iktidarda onu düşürsün de yerine kendi gelsin veya CHP'nin Saadet Partisi'ne veya başka partiye bir şey söylemesinin ne anlamı var. Hepimizin ideali iktidara gelmek. Nasıl böyle bir anlayış ortaya koyuyorlar hayret edici bir şey."

'SOYLU GİTSİN DAMADIN ARKASINDA OTURACAĞI KOLTUĞUN KAVGASINI VERSİN'

Saadet Partili Ağdağ ayrıca, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu'na yönelik, "AK Parti'yi kıskandığınız için şer ittifakının içindesiniz'' şeklindeki sözlerine de tepki gösterdi. Ağdağ, İçişleri Bakanı Soylu'ya, "Temel Bey'e bir şey söyleyeceğine sayın Soylu gitsin damadın arkasında oturacağı koltuğun kavgasını versin niye bu işlerle uğraşıyor'' dedi.