Karamollaoğlu'ndan bir ilk: e-miting

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu bir ilke imza atacak, seçim kampanyası için gideceği Sakarya'da e-miting yapacak.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı adayı olmasının ardından ilk mitingini Sivas'ta yaptı. Kent meydanında yapılan bu miting Karamollaoğlu'nun genel başkan seçildikten sonra yaptığı ilk miting oldu.

Karamollaoğlu'nun seçim kampanyasının ikinci mitingi içinse adres Sakarya olarak belirlendi, ancak diğer miting duyurularından farklı olarak bu çağrı e-miting olarak yapıldı.

Edinilen bilgiye göre Karamollaoğlu'nun konuşma yapacağı e-miting Sakarya'da bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Saat 15.30'da başlayacak e-miting katılmak isteyen herkese açık olacak. Karamollaoğlu bu salonda kürsüye çıktıktan sonra basınla paylaşılan canlı yayın frekansının yanı sıra genel merkezde kurulan ofis aracılığıyla yapılan konuşma Twitter, Facebook gibi sosyal medya platformlarda paylaşılacak.

KARAMOLLAOĞLU'NA SORU SORULABİLECEK

Bu paylaşım, üyelerin de desteğiyle yaygınlaştırılacak. Böylece Karamollaoğlu'nun konuşmasının bulunduğu salonun dışında hem Türkiye'de hem de dünyanın farklı ülkelerinde izlenmesi sağlanacak.

Bu şekilde milyonlarca kişiye ulaşmayı hedefleyen e-miting ayrıca interaktif olacak. Karamollaoğlu konuşması sırasında sosyal medyadan gelen sorulara da yanıt verecek. Bu durumda Karamollaoğlu'na sadece yurt içinden değil yurt dışından da soru yöneltilebilecek.

GENÇ EKİBİN ÖNERİSİ

Türkiye'de bir ilk olacak e-mitingin planlamasında Karamollaoğlu'nun sosyal medya hesaplarında da etkili olan genç ekibin etkisi olduğu öğrenildi.