Bahçeli: Kudüs İsrail'in başkenti olmayacak

MHP lideri Devlet Bahçeli: İsrail katil, haydut ve terörist olduğunu ispatlamıştır.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP lideri Devlet Bahçeli, İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamla ilgili yaptığı açıklamada, "İsrail, katil, haydut ve terörist olduğunu ispatladı. Kudüs, İsrail'in başkenti olamayacaktır. MHP olarak İsrail caniliğini nefretle lanetliyoruz" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Kudüs'le ilgili yorumlarını ve İsrail'in Gazze'de onlarca Filistinliyi katletmesi ile ilgili tepkilerini MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman kendi sosyal medya hesabından 'Devlet Bahçeli' imzasıyla paylaştı.

Büyükataman'ın resmi sosyal medya hesabından 'Devlet Bahçeli' imzasıyla paylaşılan mesajlarda, "Dün, Gazze sınırında düzenlenen gösterilere ve bu kapsamda meşru tepkisini koyan göstericilere acımasızca saldıran İsrail askerleri sayıları 60’ı bulan Filistinliyi öldürmüş, 2 bin 500’ü aşkın Filistinliyi de yaralamıştır. İsrail katil, haydut ve terörist bir devlet olduğunu tüm delilleriyle ispatlamıştır. Mübarek Ramazan ayının hemen öncesinde Gazze’de vasat bulan insanlık ve inanç dramı tahammül sınırlarını aşmış, sabır taşını çatlatmıştır. İsrail dinler arası husumet ve cepheleşmeye açıkça hizmet etmiştir" denildi.