Erdoğan: Ortak kampanya sonraki iş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, BBP ziyaretinde, önümüzdeki süreçte nasıl daha verimli bir kampanya yürütebileceklerini görüşeceklerini söyledi. Erdoğan, ortak miting sorusuna ise "Daha sonra bakılacak işler" yanıtını verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı içinde yer alan partilerden BBP'yi ziyaret etti. Görüşmenin ardından Erdoğan ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ortak açıklama yaptı.

24 Haziran seçimlerine yönelik ortak bir çalışmanın içinde olacaklarını söyleyen Erdoğan "Önümüzdeki süreçte ne gibi hazırlıklar yapabileceğimizi ve çok daha verimli bir kampanyayı nasıl yürütebileceğimizi görüştük" dedi.

Erdoğan, gazetecilerin 'Ortak bir program ve kampanya olacak mı?' sorusuna ise "Bir program, planlama ile kampanyayı sürdüreceğiz. Onlar daha sonraki işler" yanıtını verdi.

Destici ise 24 Haziran'da seçimleri için birlikte hareket ederek, Cumhur İttifakı olarak maksimum düzeyde parlamentoda temsil edileceklerine inandıklarını vurgulayarak,  "BBP karşı duyarlı tavrı nedeniyle sayın Erdoğan'a teşekkür ediyoruz. Devletin bekası için bu ittifakın içinde yer aldık" dedi.

(HABER MERKEZİ)