Demirtaş: Hücremde yaptığım ankette bir defa yüzde 50 çıktı

HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Demirtaş'ın açıklaması sosyal medya hesabından paylaşıldı. Demirtaş, "Artık sağ faşizme karşı, sol demokratik bir alternatifi öne çıkarmanın zamanı geldi" dedi. Tutuklu HDP'li vekil Abdullah Zeydan'la fotoğrafını paylaşan Demirtaş, "Neyine güvenerek cezaevinden aday oldun diyenlere; cezaevindeki hücremde yaptığım ankette hep yüzde 100 ben çıktım. Şaka şaka :) Bir defasında kendime kızıp oy vermeyince yüzde 50 çıkmıştım" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Edirne Cezaevi'nde tutuklu olarak bulunan HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın açıklaması, Twitter hesabından paylaşıldı.

'GENÇLER SİZ DURUN YA, ORTALIK KARIŞIK ZATEN'

Kendisine güvenenlere teşekkür eden Selahattin Demirtaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Artık sağ faşizme karşı, sol demokratik bir alternatifi öne çıkarmanın zamanı geldi. Emekten, ezilenden, yoksuldan yana bir gelecek var etmek daha mümkün. Kadınların eşit, özgür ve onurlu bireyler olarak, örgütlü bir güç olarak yaşamın her alanında var olması artık gerçekten mümkün. Gençler siz durun ya : ) Ortalık zaten karışık. Her şey sizinle beraber, sizin için. Merak etmeyin, geleceği en sağlam olan sizsiniz artık."

HDP açıkladı: Adayımız Selahattin DemirtaşHDP açıkladı: Adayımız Selahattin Demirtaş

'50 GÜN SAYILIDIR ÇABUK GEÇER'

Farklı kesimlerden mağdur edilen herkese "50 gün sayılıdır, çabuk geçer" diye seslenen Demirtaş, "Her şeyi bizden beklemeyin, 50 gün boyunca siz de gayret edin : ) Kamplaşmadan, kutuplaşmadan, gerilimden bıkanlar; seçimi beklemeyin, şimdiden birbirinize sarılın, kardeşliği yüreğinizde hissedin" dedi.

Demirtaş: Hücrede miting yapsam en fazla 1 kişi katılabiliyorDemirtaş: Hücrede miting yapsam en fazla 1 kişi katılabiliyor

Cezaevinde birlikte kaldıkları HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan'la fotoğrafını paylaşan Demirtaş, "Neyine güvenerek cezaevinden aday oldun diyenlere; cezaevindeki hücremde yaptığım ankette hep yüzde 100 ben çıktım. Şaka şaka :) Bir defasında kendime kızıp oy vermeyince yüzde 50 çıkmıştım" ifadelerine yer verdi.

Demirtaş'ın paylaşımları şöyle: