İktidardan 'Muharrem İnce' açıklamaları: İyi taktik

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, ve AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Bülent Turan, Muharrem İnce'nin adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak Muharrem İnce'yi göstermesine iktidardan ilk açıklamalar Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ile AK Parti Grup Başkanvekilleri Bülent Turan ve Mustafa Elitaş'tan geldi.

Bakan arslan Kılıçdaroğlu'nun İnce'yi aday göstermesini Arslan "Kendinize güvenmiyor, rakibinizi ekarte etme yolunu izliyorsunuz" diye değerlendirdi.

'YOK DEVENİN BALE PABUCU' DİYENLER

AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Bülent Turan da İnce'nin adaylığıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. turan şu mesajları paylaştı:

"Güzel taktik. Parti delegesinden takdir görmeyeni Cumhurbaşkanı adayı yap, rakipten kurtul, parti sana kalsın. CHP bir kez daha Türkiye’yi yönetmeye aday bir parti olmadığını, entrikaların partisi olduğunu gösterdi. 'Muharrem İnce aday olacak diyorlar' dediğimde, 'yok devenin bale pabucu' diye cevap verip bugün İnce için imza veren CHP milletvekillerimizi sahneye alalım:)"

'KILIÇDAROĞLU BİR TAŞLA İKİ KUŞ VURAYIM DERKEN KOLTUĞUNU KAYBEDECEK'

Mustafa Elitaş ise Şu mesajı paylaştı: "Büyük vizyon! ‘En çıldırtacak aday’ dediler, ‘ekonomi bilecek, başarı hikayesi olacak’ dediler ve sonunda Muharrem İnce’yi aday gösterdiler. Görünen o ki AK Parti karşısında 8 seçim kaybeden Kılıçdaroğlu bir taşla iki kuş vurayım derken sonunda kendi koltuğunu da kaybedecek!!!" (HABER MERKEZİ)