İttifak açıklaması ertelendi

CHP, İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'nin anlaştığı belirtilen seçim ittifakına ilişkin bugün yapılacağı duyurulan açıklama ertelendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'nin 24 Haziran milletvekili seçimlerinde barajı sıfırlayarak TBMM'de daha çok sandalye elde edebilmek için uzlaştıkları ittifaka ilişkin açıklama ertelendi.

Dört partinin dün ittifakta uzlaştıkları belirtilmiş, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç da TBMM'de düzenlediği basın toplantısında ittifakın bugün (3 Mayıs) genel başkanların programlarının uygun olduğu bir saatte resmen açıklanacağını duyurmuştu.

Konuya ilişkin bilgi veren CHP'li bir yetkili, basın açıklamasının bugün yapılmayacağını kaydetti. Açıklamanın ittifak yapacağı konuşulan partilerin yetkili organlarında devam eden toplantılar, yine ittifak yapacak partilerin Meclis'te temsilini sağlayacak teknik detaylar ve liderlerin yoğun programları nedeniyle ertelendiği kaydediliyor. Açıklamanın cuma öğleden sonra ya da cumartesi günü yapılması bekleniyor. (HABER MERKEZİ)