Başbakan Yıldırım kongrede şarkı söyledi

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Kongresi'nde konuşan Başbakan Binali Yıldırım 'Samanyolu' şarkısını söyledi. Yıldırım ayrıca kendilerini hedeflerinden kimsenin döndüremeyeceğini ifade etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başbakan Binali Yıldırım, 24 Haziran seçimiyle birlikte cumhurbaşkanlığı sistemini hayata geçireceklerini belirterek, tüm AK Partilileri aktif olarak sahada çalışmaya çağırdı. Başbakan Yıldırım konuşmasının bir bölümünde, salonda bulunanlarla birlikte  'Samanyolu' şarkısını söyledi. Yıldırım, konuşmasına bir telefon görüşmesi nedeniyle de ara verdi.

Başbakan Yıldırım'ın, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşma özetle şöyle:

DÖNÜM NOKTASI: 16 Nisan Türkiye siyasi tarihinde bir dönüm noktasıdır. Millet her türlü vesayeti bertaraf ederek demokrasiyi güvence altına almıştır ekonomide istikrar demiştir güçlü yönetim güçlü Türkiye demiştir. AK Parti'de vefa bir semt adı değildir. AK Parti'de vefa lideriyle beraber sonuna kadar yılmadan yorulmadan devam etmektir. AK Parti'de vefa ikbal peşinde koşmak değildir millete hizmetkar olmaktır.

GERİ DÖNÜŞ YOK: 15 Temmuz sonrası Yenikapı'da milyonlar bir araya geldi ve Yenikapı ruhu hayata geçti. O Yenikapı ruhuyla beraber 'Cumhur İttifakı'nı da MHP ile birlikte gerçekleştirerek 24 Haziran seçimlerine birlikte yürüyoruz. 'Cumhur İttifakı' demek tek bayrak tek vatan tek millet her türlü bölücülüğe teröre karşı bir olmak beraber olmak birlikte Türkiye olmak demek. Gençler Yenikapı ruhuyla 24 Haziran'a gitmeye hazır mıyız? Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle siyasi sistemizi daha güçlü yapacak yeni bir adımı atıyoruz. Demokratik ve hukuk devletine bağlı denge denetleme sistemiyle güçlü Meclis, güçlü icra içeren bu değişikliği inşallah 24 Haziran'da hayata geçireceğiz."

(HABER MERKEZİ)