Bülent Tezcan: Bu hükümet yönetme özürlüdür

Erken seçim kararının ardından açıklama yapan CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, seçime hazır olduklarını söyledi. Tezcan, "Bu hükümet yönetme özürlüdür. Bu milleti aldatmaya gerek yok. Yönetemiyorsunuz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Erken seçim kararının ardından CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, basın toplantısı düzenledi.

Tezcan, seçim tarihinin Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) denk gelmesini eleştirdi. Erken seçim çağrısının ardından "Hodri meydan" dediklerini hatırlatan Tezcan, "Dün de hodri meydan dedik, bugün de hodri meydan diyoruz" diye konuştu.

"Bu hükümet yönetme özürlüdür" diyen Tezcan, "Bu erken seçim çağrısı yönetememenin ikrarıdır. Bu milleti aldatmaya gerek yok. Yönetemiyorsunuz. İçeride siyasi kriz var, dış politikada Türkiye'yi rezil ettiniz yönetmiyorsunuz. Adaleti ortadan kaldıran düzenin, işsizliğin, çöken tarımın sorumlusu sizsiniz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasında, erken seçim gerekçeleri arasında "iç ve dış gündemin yoğunluğu"nu da gösterdiğini söyleyen Tezcan, "Rezil ettiğiniz iç ve dış gündemin yoğunluğu seçimi zorunlu kılıyor. Siz gideceksiniz ve bu ülkenin huzurunu sağlayacak bir iktidar sandıktan çıkacak" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Erdoğan: Seçimler 24 Haziran'da yapılacakErdoğan: Seçimler 24 Haziran'da yapılacak