Bahçeli: Katil ülküdaşımızı öldürdü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Osmangazi Üniversitesi'nde yaşanan saldırıya tepki geldi: Gözü dönmüş katil üniversiteyi kedere boğmuştur. Aralarında ülküdaşımız Fatih Özmutlu'nun da bulunduğu 4 evladımız hayatını kaybetmiştir. FETÖ ile mücadelede devlet aklı devrede midir?

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmangazi Üniversitesi'ndeki saldırı sırasında öldürülen fakülte sekreteri Fatih Özmutlu'nun 'ülküdaşları' olduğunu belirterek, olayın "kaygılarını artırdığını" söyledi. OHAL'in 'bitmemesi gerektiğini' söyleyen Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ünlülerin sınır ziyareti için tepkisine ise şöyle yanıt verdi: "Rahatsız olduysa, mekapları ayağına giyip PKK/YPG tünellerinde soluğu alabilir."

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

KAHREDEN BİR CİNAYET: Gün geçmiyor ki milletimizi sarsan bir olay yaşanmasın. Gün geçmiyor ki bir skandal patlamasın. 5 Nisan 2018 günü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde görenleri kahrenden bir cinayet vuku bulmuştur. Gözü dönmüş katil üniversiteyi kedere boğmuştur. Aralarında ülküdaşımız Fatih Özmutlu'nun da bulunduğu 4 evladımız hayatını kaybetmiştir.

KAYGIMIZ BÜYÜYOR: Olayın önü ve arkası dikkatle ele alındığında kaygımız büyümektedir. Bu alçak üniversitede terör estirmiştir. Önüne geleni, kafasına taktığını asılsız şikayetlerle FETÖ'cü diye suçlayan cani bu tavırlarıyla Osmangazi Üniversitesi'nde korku yaratmıştır. Şerefsiz en ağır şekilde cezalandırılmalı bir daha da gün ışığı görmemelidir.

4 soruda Eskişehir saldırısı: Benim 4 ülkücü arkadaşımı bu adam vatandaşlık görevi için mi katletti?4 soruda Eskişehir saldırısı: Benim 4 ülkücü arkadaşımı bu adam vatandaşlık görevi için mi katletti?

NEDEN ÖNLEM ALINMADI? Madem akıl sağlığı yoktu, neden gerekli önlemler alınmadı. Akli dengesi yerinde olmayan birisinin uyduruk şikayetlerine itibar edilmesi bir bakıma suç ortaklığı değil midir? Ne işi vardır ar damarı çatlamış bir şahsın üniversitede? Yaşanmış bu kadar trajedi ve ağır suçlar karşısında gereğini yapacak iradeyi, görevden ayrılacak basireti ne zaman göstereceklerdir? Suçlu sadece kurşunu sıkan mıdır? Kaldı ki bu katilin kripto FETÖ'cü olduğu herkesin dilindedir. Suç imal ederek, kendisini saklamaya, emellerini gizlemeye gayret etmiştir ve ne yazık ki başarılı olmuştur.

FETÖ DAMARI AKTİF: Geçen haftaki konuşmamda demiştim ki, "Kim ya da kimler ki... Ona buna delilli, belgeli olmadan, önü arkası tespit, teşhis edilmeden FETÖ'cü diyorsa dikkatinizi çekiyor ve uyarıyorum ki onlarda bir kuyruk acısı gizlenmeye, örtülmeye, kapatılmaya çaba gösterilen karanlık bir açık var demektir" İşte Osmangazi Üniversitesi'nde bunun acıklı bir örneği vuku bulmuştur. Keşke yanılsaydık. FETÖ'cü olduğu konusunda güçlü emareler bulunan bir namus yoksunu üniversiteyi kana bulamıştır. YÖK derhal acil önlemleri devreye almalı, muhtemel saldırıların önüne geçmelidir. Suç ve suçluya göz yumanlar, ön açanlar da gizlenemeyecek kadar nettir. FETÖ'nün kripto damarı faal ve aktiftir. Kripto damarın imhası kaçınılmazdır. Kanunen meşru bir sendikanın üyeliği muhatabını terörist yapacak mıdır? Yine kanunlar çerçevesinde kurulmuş okullarda okumak, bankalara para yatırmak bir şahsın terör örgütü üyeliği için yeterli olacak mıdır? Bunlar üzerine iyi düşünmek, yarınlarımızı riske atacak, içten içe büyüyen devlet düşmanlığına karşı mutlaka bir tedbir geliştirilmek zorundadır.

OHAL'İN SÜRMESİ MİLLİ BİR ZORUNLULUKTUR: Koro halinde OHAL kalksın diyenler, kaosa alkış tutan, kripto damara göz kırpan şuursuz ve sorumsuz zihniyetlerdir. Normal şartlarda değiliz ki OHAL'i kaldıralım? Tehdit geçmedi ki OHAL'e son verelim. CHP'sinden TÜSİAD'ına AB'den BM'ye kadar OHAL'e karşı gelenler, öncelikle Türk Milleti'nin beka meselesini kavrayamayan, kavramak gibi bir dertleri de olmayan maksatlı çevrelerdir. Kripto damar aldıkları talimatı yerine getirmeyi beklerken OHAL'i kaldırmaya teşvik cürretkar bir gafilliktir. Hele CHP yönetimi var ki köprüye gelmeden geçmeye çalışacak kadar akıl fukarasıdır. OHAL hali hazırda Türkiye gerçeğinin yansımasıdır. Sürmesi de milli bir zorunluluktur. FETÖ'cüler temizlenmeden, tehdit ve tehlikeler geçmeden OHAL bitemez, bitmemelidir.

KILIÇDAROĞLU PKK TÜNELLERİNDE SOLUĞU ALABİLİR: (Hatay ziyareti) Sayın Kılıçdaroğlu rahatsız olduysa kendine yakışanı yapmasını tavsiye ederiz, mekapları ayağına giyip PKK/YPG tünellerinde soluğu alabilir.

DEİZM TESPİTİ AYIPTIR: Türk gençliği deizme kayıyormuş. Yani Allah'a inanan ama dine inanmayan bir inanca yöneliyormuş, hangi delillerle bu sonuca ulaşıldı? Türk gençliğinin deizme kaydığını söyleme densiz bir uydurmadır. Türk gençliği bu tezi çürüten bir asalete sahiptir. Türk gençliğinin itham edilmesi ayıptır. Temiz bir vicdanla düşünenler gerçekleri görecektir. Türk gençliğine ateizmin bir önceki istasyonu olan deizim karası çalanlar, yüzleri varsa utansınlar.

Din Kültürü öğretmenleri: Gençler deizme kayıyorDin Kültürü öğretmenleri: Gençler deizme kayıyor