AK Parti Sözcüsü Ünal: Türkiye terör sevici muhalefeti hak etmiyor

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na: Türkiye terör sevici muhalefeti hak etmiyor..

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal MKYK toplantısı sonrası açıklama yapıyor. Ünal açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  ile beraber Hatay'daki sınır birliklerini ziyaret eden sanatçıları eleştiren Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi. Ünal "Kılıçdaroğlu, kürsüde ağzına geleni sayıyor. Sanatçılara hakaret ediyor, işine gelmeyince hukuka sayıyor. Bu kadar konfor, bu kadar rahatlık siyasette olmaz" açıklaması yaptı.

Kılıçdaroğlu ziyarete ilişkin grup toplantısında "Toplanmışlar bir grup güruh, davul, zurna, klarnet, şarkılar, türküler. Ben merak ediyorum bu rezil adamlar ve onları oraya götüren adam, sen sen, eğer yüreğin yetiyorsa bir Afrin şehidinin evinin bulunduğu sokaktan geç bir de Yaylalar türküsünü söyle bakalım, gücün yetiyorsa ve ahlak kaldıysa." açıklaması yapmıştı.

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın açıklamaları şu şekilde;

Cumhurbaşkanımızın yaptığı sınır karakolu ziyareti üzerinden ana muhalefet partisinin saldırıları oldu. Sanatçılara yönelik ifadeler çirkin ve terbiye dışı. Sanatçılarımız oraya vatan millet sevgisiyle gittiler. Bir görevi ifa ettiler. Orada olmak isteyen başka sanatçılarımız da vardı. Kılıçdaroğlu halkın sanatçısı ve sarayın sanatçısı gibi çirkin bir dil kullanmıştır. Kılıçdaroğlu, kürsüde ağzına geleni sayıyor. Sanatçılara hakaret ediyor, işine gelmeyince hukuka sayıyor. Bu kadar konfor, bu kadar rahatlık siyasette olmaz. Türkiye böyle bir muhalefeti hak etmiyor. Türkiye terör sevici muhalefeti hak etmiyor.