LDP'den 'Kutsal Cumhur İttifakı' açıklaması: İktidar partisinin kuyruğuna takılma kararı aldık

LDP, 'Kutsal Cumhur İttifakı'na katılacağını açıkladı. Kararın 1 Nisan 2018 tarihinde geçerli olacağı ve 2 Nisan sabahı ise tamamiyle yürürlükten kaldırılacağı vurgulandı!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Liberal Demokrat Parti Başkanlık Divanı yaptığı toplantı sonrası 2019 seçimleri için AK Parti, MHP ve BBP'den oluşan Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı aldığını açıkladı.

Liberal Demokrat Parti sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak '1 Nisan şakası' yaptı. Açıklamada, "Liberal Demokrat Parti Başkanlık Divanı partinin mevcut politikalarını gözden geçirmiş ve 'yerli ve milli' politikaları benimsemiş, maneviyatçı, kafatasçı, dinci, 'her türlü milliyetçiliği ayakları altına alan milliyetçilik' ilkelerini savunan, kendisi gibi düşünmeyenleri cumhurdan, yani halktan saymayan Kutsal Cumhur İttifakını destekleme ve %.05 oyuyla iktidar partisinin kuyruğuna takılıp Meclis'e bu şekilde girmeyi deneme kararı almıştır" dendi.

Kararın 1 Nisan 2018 tarihinde geçerli olacağı ve 2 Nisan sabahı ise tamamiyle yürürlükten kaldırılacağı vurgulandı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler MHP AK Parti BBP LDP