Tayyar 'Erdoğan'dan gizlendi' dediği videoyu paylaştı

AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, 15 Temmuz'dan sonra Gaziantep Üniversitesi'ne rektör yardımcısı olarak atanan Hilmi Bayraktar'a ait ve Erdoğan'dan gizlendiğini söylediği videoyu paylaştı. Videoyu, Erdoğan'a da izlettiğini belirten Tayyar, "Çok özel bir kayıt götürdüm, Cumhurbaşkanı'na. İzledi, çıldırdı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, daha önce başdanışmanlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gizlediğini iddia ettiği bir video paylaştı. Tayyar videoyu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da izlettiğini belirterek  "Cumhurbaşkanımız izleyince çıldırdı" dedi.

Tayyar, daha önce "Gaziantep'te çok ciddi FETÖ borsası var. Milyon dolarlar dönüyor. İtirafçı adı altında iş adamlarını serbest bırakıyorlar. Türkiye'nin birçok yerinde var bu" demişti. Tayyar, bu konuyu defalarca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanlarına ilettiğini ancak danışmanların bu şikayetlerini Erdoğan'a aktarmadığını öne sürmüştü.

AK Partili Tayyar: Gaziantep'te çok ciddi FETÖ borsası varAK Partili Tayyar: Gaziantep'te çok ciddi FETÖ borsası var

Şamil Tayyar bu çıkışlarının ardından geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmüştü. Tayyar, şikayetlerini ilettiği Erdoğan'ın "Derhal gereği yapılsın" talimatı verdiğini açıklamıştı.

Tayyar, dün de katıldığı bir televizyon programında, "Çok özel bir kayıt götürdüm, Cumhurbaşkanı'na. İzledi, çıldırdı. Böyle bir şey nasıl olur diye. Oysa benim o kaydı bir yıl içerisinde göndermediğim danışmanı yoktu! İzletmemişler Cumhurbaşkanımıza. Onlar hâlâ ordalar. Bir yerde problem var. Sıkıntı büyük" dedi.

Söz konusu videoyu daha sonra sosyal medya hesabından paylaşan Tayyar videonun altına şu notu düştü: "Konuşan Prof. Dr. Hilmi Bayraktar. Yerli ve milli Cumhurbaşkanımıza 'Almancı' diyen, 'cemaat' dediği FETÖ'yü cezalandırıcı üst makam olarak gören bu edepsiz, 15 Temmuz'dan sonra Gaziantep Üniversitesi'ne rektör yardımcısı olarak atandı. Cumhurbaşkanımızdan gizlenen video budur."

(HABER MERKEZİ)

AK Parti'de Tayyar ve Metiner rahatsızlığıAK Parti'de Tayyar ve Metiner rahatsızlığı