Bekir Bozdağ: Kati Piri'yi görüşmeye almadım çünkü...

Bekir Bozdağ, Adalet Bakanlığı döneminde Avrupa Parlamentosu Raportörü Piri'yi bir görüşmeye almadığını söyledi. Bozdağ "Türkiye düşmanlarının hazırladığı raporlarla doğru sonuca ulaşılamaz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Adalet Bakanlığı döneminde 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Avrupa Parlamentosu Raportörü Kati Piri'yi bakanlıktaki bir görüşmeye neden almadığını anlattı.

Bozdağ, katıldığı TV programında, Piri’nin salondan çıkartılmasını istediğini, bunun üzerine de raportörün Adalet Bakanlığı'ndaki toplantıya katılmadığını ifade etti.

'KARŞIMDA PKK MI OTURUYOR PENNYSLYVANIA MI OTURUYOR BELLİ DEĞİL'

Bozdağ, Piri’yi bakanlığa almadığını söylerken şu ifadeleri kullandı:

“Yani görüştüğümde karşımda PKK mı oturuyor yoksa Pennyslyvania mı oturuyor belli değil. O zaman ben seninle niye görüşeyim. Benimle konuşuyorsun, dinliyorsun, benim dediklerimin hiçbirini yazmıyorsun. Terör örgütlerinin her dediği yalanı çürütüyorsun, 'bunlar iftiradır' diyorsun, ona rağmen bile bile çürütülen şeyleri de raporlara koyuyorsun. Onun için de bu raporun Türkiye’de bir saygınlık uyandırması mümkün değil. AB üyesi ülkelere Türkiye karşıtlarının, Türkiye düşmanlarının, Türkiye zayıflasın diye terör örgütlerine destek olanların hazırladıkları raporlarla, Türkiye hakkında doğru sonuçlara ulaşılamaz." (Kaynak: Sputnik)