CHP Parti Meclisi'nin son üyesi Ünal Çeviköz oldu

CHP Parti Meclisi'nin son üyesinin belirlenmesi için aynı oyu olan Ünal Çeviköz ve Eren Erdem arasında çekildi. Kuranın ardından Çeviköz, Parti Meclisi üyesi oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Parti Meclisi (PM) seçiminde aynı oyu alan Ünal Çeviköz ve Eren Erdem arasında kura çekimi yapıldı. Kura sonucunda Çeviköz, PM'ye girdi.

CHP 36'ncı Olağan Kurultayı, 3-4 Şubat'ta Ankara'da yapıldı. Kurultayın ikinci gününde ise PM ve YDK (Yüksek Disiplin Kurulu) üyeleri seçildi. PM seçiminde emekli büyükelçi Ünal Çeviköz ve İstanbul Milletvekili Eren Erdem, 359 oy aldı.

CNN Türk'ten Ünal Kaya'nın haberine göre, Çeviköz ve Erdem arasında kura çekimi bugün yapıldı. Kura sonunda Çeviköz, PM üyesi oldu.

Twitter hesabından açıklama yapan Eren Erdem, Çeviköz'e başarılar diledi. Erdem paylaşımında, "Hiçbir anahtar listede yer almadan aday olduğum 36. Kurultayımız PM adaylığında eşit oy aldığımız Sn. Ünal Çeliköz ile aramızda seçim kurulunca gerçekleştirilen kura çekiminde Ünal bey CHP Parti Meclisi üyesi olmuştur. Hayırlı olsun, başarılar dilerim" ifadelerine yer verdi.