Aylin Nazlıaka: Hiçbir zaman partimden kopmadım

Bağımsız milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP'ye dönmek istediğini söyledi. Nazlıaka, "Hiçbir zaman partimden kopmadım. Umuyorum bu talihsiz süreç yakında sonlanacak" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'den ihraç edilen Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Karabük İl Başkanı Erdoğan Dinçel ve partilileri ziyaret etti.

Ziyarette açıklamada bulunan Aylin Nazlıaka'ya, CHP'ye dönüp dönmeyeceği soruldu. Nazlıaka, "Siyasette bazen değişik süreçler yaşanabiliyor ama ben o süreçlerde bile hiçbir zaman partimden kopmadım ve hiçbir şekilde de bir kırılganlık bir küsme gibi bir süreç yaşamadım. Bu talihsiz süreç yakında sonlanacak umuyorum. O yüzden bu il ziyaretlerinin arkasında birazda iki yıldır örgütlerle aramızda ki o mesafeyi kapatmak ve tekrar kucaklaşmakta yatıyor" dedi.

Bütün illeri dolaşacağını belirten Nazlıaka, "81 ilimize de gideceğiz. O yüzden şuan burayla birlikte yüzde 25'ini ziyaret etmiş bulunuyorum. Diğer illerimizde de ziyaretler yapıp aynı zamanda Türkiye'nin genel olarak ta bu siyasi süreçte bir fotoğrafını çekmek istiyoruz" diye konuştu.

'GENEL BAŞKAN KONUSUNDA BİR TARTIŞMA YOK'

Partisine dönüş sürecinde CHP Genel Başkanlığına adaylığının söz konusu olup olmadığı yönünde yöneltilen soru üzerine ise Aka, şunları söyledi:

"Tek bir hedef var, partimizde olmak ve partililerimizle siyaset yapmak. Parti şemsiyesi altında zaten bir aradayız ama bunu resmi hale dönüştürmek. Şu an için zaten bir genel başkan konusunda da herhangi bir tartışma olduğu kanaatinde değilim. Genel başkanımızda neredeyse nefessiz bir şekilde yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor, bizlerde onun arkasında ve partinin neferi olarak çalışmalarımızı aynı şekilde devam ettireceğiz." (KARABÜK/DHA)