Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım'la görüştü

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'la Beştepe'de görüştü. Görüşmenin Erdoğan'ın programı nedeniyle öne çekildiği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, akşam saatlerinde bir araya geldi. Görüşmenin Erdoğan'ın, Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammad Buhari ile görüştükten sonra İstanbul'a gidecek olması nedeniyle bu akşama alındığı belirtildi.

Hürriyet gazetesinden Erdinç Çelikkan'ın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım, saat 22.00’de Beştepe’de bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün Cumhurbaşkanlığı’nda Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammad Buhari ile yapacağı görüşmenin ardından İstanbul’a gideceği için çarşamba gününün akşamına alındığı öğrenildi.

Erdoğan ve Yıldırım'ın, istifası istendiği öne sürülen Ankara, Bursa, Balıkesir belediye başkanlarının durumu ve Irak'taki gelişmeleri değerlendirdiği belirtildi.

Erdoğan ile Yıldırım’ın iki hafta önceki olağan görüşmesi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Beştepe’yi ziyareti nedeniyle ertelenmişti. Erdoğan ve Yıldırım, geçen hafta da Beştepe yerine AK Parti Genel Merkezi’nde buluşmuştu.