Bahçeli: Tarih coğrafyaya dar geldiğinde, 81 Düzce, 82 Kerkük, 83 Musul...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ülkücülerin Kerkük'e gitmek için hazır olduğunu tekrarladı. Bahçeli, "Şaka yapmıyoruz, blöf yapmıyoruz... Tarih coğrafyaya dar geldiğinde, 81 Düzce, 82 Kerkük, 83 Musul..." dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Şaka yapmıyoruz, blöf yapmıyoruz... Kerkük elden giderken biz rahat olamayız. Ya hep ya hiç diyoruz. Barzani'ye dedesinin akıbetini hatırlatıyoruz" dedi...

Bahçeli, "Bizi Kürt düşmanı göstermek istiyorlar. Kürt kökenli kardeşlerimiz bizim için çok değerli. Diyarbakır'daki Kürt kökenli kardeşimizi Barzani'nin bizim kadar sevmesi mümkün değildir" dedi. "Zamanı gelince Kuvayi Milliye ruhu uyanacak" diyen Bahçeli, "Tarih coğrafyaya dar geldiğinde, 81 Düzce'den sonra 82 Kerkük, 83 Musul..." dediğinde grup salonundan alkış aldı.

'MUHATAP İSPANYA YÖNETİMİ'

Devlet Bahçeli, Las Vegas'taki terör saldırısını kınarken, Katalonya referandumu nedeniyle yaşanan gerilim nedeniyle de İspanya yönetiminin muhatap kabul edilmesi gerektiğini söyledi. MHP Genel Başkanı'nın açıklamalarından satır başları şöyle:

TEHDİDİN BAŞLANGICI ANADOLU'NUN FETHİNE UZANIYOR: Çevremizi saran tehditlerin iç yüzünü iyi görmeliyiz. Neyi yaşıyorsak bunun başlangıcı Anadolu'nun fethine kadar uzanmaktadır. Türk milletine karşı 1000 yıldır sinmiş düşmanlık saklandığı delikten yeniden çıkmaktadır. Silinmemiş nefretlerin unutulmamış yenilgilerin hesabı önümüze getirilmektedir. Ülkemiz çok cepheli bir bunalım kıskacındadır. Sınırlarımızın hemen dibinde Türkiye'ye vandal bir tuzak kurulmaktadır. Siyonizmin maşaları kaos imal etmektedir. 1 asıl evvel masa başında çizilen haritalar yeniden güncellenmek istenmektedir. Arap baharı ile alev alan yangın artık kapımıza dayanmıştır.

VANDAL BİR TUZAK KURULUYOR: Çevremizi saran tehditlerin iç yüzünü iyi görmeliyiz. Neyi yaşıyorsak bunun başlangıcı Anadolu'nun fethine kadar dayanmaktadır. Kapanmamış defterlerin, silinmemiş nefretlerin, tükenmemiş öfkelerin hesabı önümüze getirilmektedir. Türkiye çok ciddi bir beka mücadelesi vermektedir. Ülkemiz çok cepheli bir bunalım kıskacındadır. Bilhassa sınırlarımızın hemen dibinde vandal bir tuzak kurulmaktadır.

BARZANİ KORSAN REFERANDUM YAPTI: Irak'ın, Suriye'nin kuzeyinde büyük bir komplo sahnededir. Arap baharı ile alev alan yangın kapımıza dayanmıştır. Etnik ve mezhep kutuplaşması etrafımızdaki kaosun fitilini tutuşturmuştur. Bu gelişmeler karşısında Türkiye'nin güvenliği de bıçak sırtındadır. Bir aşiret lideri çıkıp haddini aşarak bağımsızlıktan bahsedebilmektedir. Ham hayal peşinde koşan peşmerge başı ısrarı sürerse belasını muhakkak bulacaktır. Barzani tüm itiraz, tepki, karşı çıkışlara rağmen 25 Eylül korsan referandumunu gerçekleştirmiştir. Barzani 25 Eylül referandumu ile bağımsızlığa giden karanlık yolda önemli bir merhaleyi aşmıştır. Bilinmelidir ki 25 Eylül referandumu 4 parçalı büyük Kürdistan'ın ön hazırlığıdır. Buna sabır göstermek mümkün değildir.

MHP Bahçeli'nin '5 bin ülkücü'sünü izah ettiMHP Bahçeli'nin '5 bin ülkücü'sünü izah etti

YERİ GELİR YUFKA YÜREKLİ YERİ GELİR TUNÇ BİLEKLİ OLURUZ: Türk milletine parmak sallayanlar varsa o parmağını eliyle birlikte gövdesine kadar kırar hatta koparırız. Türk milletine kafa tutan varsa o kafaya balyoz gibi inecek iradeyi ispata hazırız. Yeri gelir yufka yürekli yeri gelir tunç bilekli oluruz. En az 5 bin ülkücü Türk kentlerindeki birlik mücadelesine katılmak üzere hazır beklemektedir. Blöf yapmıyoruz palavradan konuşmuyoruz. Bu konuda şakamızın da olmadığını altını çizerek belirtmeyi yaralı buluyorum. Türkmenlerin hakları çiğnenirken biz rahat olamayız. Kerkük elden giderken biz gece başımızı yastığa huzurla koyamayız.

REFERANDUM İPTAL EDİLMELİ: Barzani derhal aklını başına almalıdır, referandumu tümden iptal etmelidir. Ülkemizin Irak ve İran'la ilişkilerini canlandırması makul ve mantıklı bir tavırdır. Kandil ve Erbil'de bir gece ansızın görülmek Türk milleti için mesele değildir Türkiye Cumhuriyeti için hiç zor olmayacaktır. MHP Irak'ta yaşayan değişik halkların farkındadır. Kökeni ne olursa olsun her insana hürmet duyuyoruz. Bizi Kürt düşmanı göstermek için özel yetiştirilmiş ajanlar faaliyettedir. Bilinmelidir ki 25 Eylül referandumu dört parçalı büyük Kürdistanın ön hazırlığı, ön kapısıdır. Buna sabır göstermek, gözümüzün önünde infaz fermanımızın yazılmasına sessiz kalmak mümkün değildir. 1 Ekim günü TBMM'nin açılış konuşmasını yapan sayın Cumhurbaşkanının 'Sınırımızda fitne kuyusu kazdırmayız' beyanı çok nettir, Türkiye Cumhuriyeti'nin duruşunu özetlemektedir.

KÜRT KÖKENLİ KARDEŞLERİM OYUNU GÖRMELİ: Barzani'nin ipi başkalarının elindedir. Kürt kökenli kardeşlerim oyunu artık görmelidir. Diyarbakır'daki bir kardeşimizi Barzani'yi bizim kadar sevmesi akla mantığa hakarettir. Erbil'deki Kürt kökenli kardeşimiz de bizimdir Erbil'deki Kürt kökenli kardeşimizin de namus ve şerefi bizlere emanettir. Barzani'nin acilen yanlıştan dönmesini arzuluyoruz. O zaman geldiğinde, şartlar oluştuğunda, tarih coğrafyaya dar geldiğinde Misak-ı Milli uyanacak; '81 Düzce'den' hemen sonra '82 Kerkük, 83 Musul' deme hakkının önünde hiçbir güç duramayacaktır. (HABER MERKEZİ)