Eski AK Parti'li vekil Kazım Ataoğlu, Akşener'in listesinde

Eski AK Parti Milletvekili Kazım Ataoğlu, Meral Akşener'in partisinin kurucuları arasında yer aldı. Ataoğlu, 16 Nisan referandumundan önce, Genç'te düzenlenen mitinginde "evet" oyu istemişti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Meral Akşener, yeni kurulacak partinin kurucular kurulunda yer alan bazı isimleri açıkladı. Açıklanan isimleri arasında eski AK Parti'li Kazım Ataoğlu da yer aldı.

65 yaşındaki Kazım Ataoğlu, Bingöl'ün Genç ilçesinde doğdu. Edebiyat öğretmeni olan Ataoğlu, 1975-1990 yılları arasında Bingöl Lisesi, Beyşehir İmam-Hatip Lisesi, Kırşehir Eğitim Enstitüsü ve benzeri eğitim kurumlarında öğretmenlik ve idareci olarak görev yaptı.

16 NİSAN'DA 'EVET' OYU İSTEMİŞTİ

19'uncu ve 20'nci dönemlerde Refah Partisi Bingöl Milletvekili olarak TBMM'de yer alan Ataoğlu, 2007 seçimlerinde ise AK Parti'den Bingöl Milletvekili seçildi. Ataoğlu aşiretinden olan Kazım Ataoğlu, 2011 seçimlerinde aday gösterilmemiş fakat seçim çalışmalarında AK Parti'ye destek vermişti. 16 Nisan referandumundan önce Genç'te düzenlenen mitingde konuşan Ataoğlu, "evet" oyu vereceklerini söylemişti. (HABER MERKEZİ)

Meral Akşener: Partinin logosu, ismi 25 Ekim'de açıklanacakMeral Akşener: Partinin logosu, ismi 25 Ekim'de açıklanacak