Devlet Bahçeli, Erdoğan'ın yardımcısı olacak iddiasına MHP'den yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı iddiasına yalanlama geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan "Başkan yardımcılığı iddiası çürümüş bir zihnin ürünüdür" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, 2019'daki seçime AK Parti listesinden katılacağı ve seçimi kazanması halinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yardımcısı olacağı iddiasına bir gün rötarlı olarak yanıt geldi.

Hürriyet'ten Nuray Babacan'ın, AK Parti kulislerinde, başkan yardımcılığı için Bahçeli ve eski başbakanlardan Tansu Çiller'in isimlerinin konuşulduğu haberine, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan yazılı açıklamayla yanıt verdi.

Adan, "Bu haber, kirli bir paçavranın dağılan parçalarına yazılmış olsa bile onu dahi kirletebilecek kadar çürümüş bir zihnin ürünüdür" dedi.

MHP'nin kapalı kulis pazarlıklarıyla iktidara gelmeyi hedeflemediğinin altını çizen Celal Adan, "MHP, aritmetik hesapların önemsiz bir değişkeni değildir" ifadesini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

AK Parti'den 2019 için Çiller sürprizi: 'Başkan yardımcısı adayı olabilir'AK Parti'den 2019 için Çiller sürprizi: 'Başkan yardımcısı adayı olabilir'