'Abartmayın, Konya bir yere gitmez'

Davutoğlu'nun eski danışmanı olan Atılgan Bayar sosyal medyada "AK Parti Konya'yı kaybediyor" yazdı. Paylaşıma tepki gösteren Rektör Mustafa Şahin'den 'Bir yere gitmez!' cevabı geldi. Tartışmaya dahil olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış ise "Bağa girdim üzüm yok. El yârinde gözüm yok" paylaşımı yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bir dönem "stratejik danışmanlığı"nı üstlenen yazar Atılgan Bayar ile Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin arasında "Konya" tartışması yaşandı.

Sosyal medyada yürütülen tartışma, Atılgan Bayar'ın "AK Parti Konya'yı kaybediyor. Pelikan kına yaksın" paylaşımı yaptı. Söz konusu paylaşımı alıntılayan rektör Şahin, "Abartmayın, Konya bir yere gitmez" dedi.

Bunun üzerine Bayar'ın "Garanti mi veriyorsunuz?" diye sorduğu tartışma, devam etti.

BAŞDANIŞMAN AKIŞ TARTIŞMAYA KATILDI

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış da, Atılgan Bayar'ın "AK Parti Konya'yı kaybediyor" paylaşımına tepki gösterdi. Bayar'ın ilgili paylaşımını alıntılayan Akış, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Konya mitinginden bir görüntü paylaşarak şunu yazdı: "Bağa girdim üzüm yok. El yârinde gözüm yok. Ben yârimi tanırım. Başkasına sözüm yok"