'Sakalımla her gün eylem yapıyorum'

OHAL'in ilanından bu yana sakal uzatan Atıcı: Sakalımla her yerde eylem yapıyorum.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - OHAL'in ilan edilmesinden itibaren bir yıldır sakalını kesmeyen ve sakalının uzunluğunun 25 santime ulaştığını bildiren CHP'li Aytuğ Atıcı, "Her seferinde OHAL uzatılsın diye el kaldıranlar beni gördükçe utansın diye sakalımın her teliyle her gün eylem yapıyorum." dedi.

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında bir yıl önce ilan edilen Olağanüstü Hal'in olumsuzluklarını anlattı. Her alanda OHAL'in bahane edilerek kullandığını savunan Aytuğ Atıcı, OHAL'in 3 ay daha uzatılmasıyla demokrasiye damga vurulduğunu belirtti.

SAKALIM 25 SANTİM OLDU

OHAL ilan edildiği 20 Temmuz 2016 gününden itibaren sakalını uzatmaya başladığını ve sona erene kadar uzatmaya devam edeceğini bildiren Atıcı “Bir yıl önce OHAL ilan edildiğinde olacakları tahmin ettiğimden dolayı OHAL ilan eden AKP hükümetini protesto etmek ve yas tutmak için sakal bırakmaya başladım. Umarım OHAL bir an önce kaldırılır ve Türkiye'de hukuk işlemeye başlar. Sakalımla her yerde bulunmaya çalışıyorum. Belki utanır bir daha OHAL ilan etmezler diye gittiğim her yerde anlatıyorum. 20 Temmuz'dan beri uzattığım sakalımın boyu 25 santim oldu" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)