Kılıçdaroğlu'nun sağlığı nasıl?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uzun yolculuğundaki tek sorun ayak parmaklarındaki morarma. Ancak doktoru Cihangir İslam, bunun normal olduğunu belirtiyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü boyunca doktorluğunu yapan Cihangir İslam, Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Oda TV'den Makbule Cengiz'e açıklamalar yapan İslam, Kılıçdaroğlu'nun sıcak havada asfaltta yürümesinin sadece bir 'inanç ve mücadele temeli ile mümkün olabileceğini' söyledi. İslam, "Kılıçdaroğlu erken yaşta keşfedilse ciddi bir maraton koşucusu olabilirmiş. Dokuları çok dirençli" dedi.

'TIRNAĞINDA MORARMA VAR'

İslam, "Ayak normalde böyle bir yürüyüşe dayanmaz. Ancak dokuları kendini kolay tamir ediyor. Zararlı bir alışkanlığının olmaması ve kendine iyi bakması bunda etken. Fizik yapısının fazla kemikli olmaması da önemli. Ciddi bir maraton yarışçısı çıkabilirmiş" açıklamasında bulundu.;

Kılıçdaroğlu'nun ayağındaki değişikliklere değinen doktoru, "Kılıçdaroğlu'nun ayakları iyi durumda. İlk günlerde küçük bir su toplama oldu, onu çözdük. Tırnak düşmesi söz konusu değil. Tırnağı uzun tutarsanız uzun yürüyüşte düşme olur ama ona da dikkat ediyoruz. Elbette tırnakta morarmalar var. Bu çok normal, ağrılar da oluyor ama ağrı kesici ile engelliyoruz" dedi.