'Bahçeli iktidar ortağı olmak istedi'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başkanlık sistemini gündeme getirerek, AK Parti'ye destek vermesiyle ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. MHP eski milletvekili Nazif Okumuş, "Bahçeli, iktidar ortağı olmayı denedi. Böylece partiden uzaklaşan kitleyi yeniden partiye çekmeyi düşünüyordu" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP eski milletvekili Nazif Okumuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başbakan Binali Yıldırım'la olan görüşme trafiğinde 'iktidar ortağı' olmayı denediğini söyledi.

KRT'de Çağlar Cilara'nın 'Haber Merkezi' isimli programına konuk olan eski MHP Milletvekili Nazif Okumuş, "Bahçeli, Başbakan ile olan görüşme trafiği içerisinde iktidar ortağı olabilir miyim diye denedi" iddiasında bulundu.

MHP Lideri Bahçeli'nin iktidar ortağı olarak partisinden uzaklaşan kitleyi yeniden partiye çekme düşüncesi olduğunu belirten Nazif Okumuş, "Olmayacak duaya amin dediği anlaşıldı" diye konuştu.

Okumuş, Bahçeli'nin iktidar ortağı olamadığı için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı 'FETÖ'nün siyasi ayağı üzerinden eleştirmeye başladığını öne sürdü.

(HABER MERKEZİ)

Bahçeli: Cumhurbaşkanı rahatsız olmuş, kendi bilirBahçeli: Cumhurbaşkanı rahatsız olmuş, kendi bilir

Bahçeli: Vatan kavrulmuş, Kavurmacılar aklanıyorBahçeli: Vatan kavrulmuş, Kavurmacılar aklanıyor