Erdal Aksünger: Parti içi iktidar savaşı olarak görüyorum

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke'nin istifası hakkında konuştu. Aksünger, "Parti içi iktidar savaşı olarak görüyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke'nin istifasını değerlendirdi. Aksünger, "Herkesin birden aynı dinamikten bunu yapmasını ben sadece ve sadece parti içi iktidar savaşı olarak görüyorum" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, CNN Türk yayınına katıldı. Aksünger, Selin Sayek Böke'nin istifasının kendileri için sürpriz olduğunu söyledi. Aksünger, Böke'nin toplantılarda bir itirazını olmadığını belirtti.

CHP sözcüsü Selin Sayek Böke istifa ettiCHP sözcüsü Selin Sayek Böke istifa etti

Mersin Milletvekili Fikri Sağlar'ın disipline sevk ediliği parti meclisi toplantısında kararın oybirliği ile alındığını hatırlatan Erdal Aksünger, "Eğer gerçekten birileri rahatsız olduğunu söyleyecekse, karara şerh düşmesi gerekirdi. O açıdan bizim için sürpriz oldu" dedi.

Selin Sayek Böke ile görüşemediğini aktaran Aksünger, İstanbul'da olduğunu ve Ankara'ya gidince görüşeceklerini dile getirdi.

Aksünger, "Konunun ne olduğuna bakmak lazım. Ben de şimdi konuyu çözemiyorum. Tam üst üste gelmesi, herkesin açıklamalarının bu yönde olması, partiyi karıştırmak daha doğrusu kaotik bir ortama sürüklemek gerçekten sıkıntı verici bir konu. O yüzden herkesin birden aynı dinamikten bunu yapmasını ben sadece ve sadece parti içi iktidar savaşı olarak görüyorum" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Selin Sayek Böke neden istifa etti?Selin Sayek Böke neden istifa etti?

Selin Sayek Böke: Yeni bir hikâye yazmamız lazımSelin Sayek Böke: Yeni bir hikâye yazmamız lazım