Devlet Bahçeli: Hayırcılar millet ne diyor buna baksın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "hayır" oyu verenlerin ortak aday çıkarması yönündeki tartışmaları eleştirdi. Bahçeli, "Hayırcılar toplanıyormuş, 2019'a yatırım yapıyorlarmış. Asıl millet ne söylüyor buna bakılsın" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Büyük düşünürümüz Yusuf Has Hacib iki türlü insanın konuşmayacağını söyler: Biri bilgisiz, diğeri dilsiz. Ne tuhaf ağzı olan herkes konuşuyor" diyen Bahçeli, bir toplumun başarı iradesinin toplumdaki en moralsiz kişinin heyecanıyla sınırlı olduğunu belirtti.

Bu nedenle bazı kişilerin toplumun moralini yıkmaya çalıştığını savunan Bahçeli, "Moral ve motivasyon kaybının dibine çökenler sanal umut ve hedeflerle toparlanayım derken, dikkat etsinler de, tamamen silinip gitmesinler!" ifadelerini kullandı.

"Hayır" oyu verenlerin ortak aday çıkarması yönündeki tartışmalara değinen Bahçeli, şunları kaydetti:

"Hayırcılar toplanıyormuş, 2019'a yatırım yapıyorlarmış, şu aday olsun bu öne çıksın diyorlarmış. Asıl millet ne söylüyor buna bakılsın. Dereyi görmeden paçayı sıvayanlar, gördükleri derenin derinliği karşısında ya boğulacak ya da sıvadıkları paçayla ortada kalacaklardır. Etme bulma dünyası! Çürük iple kuyuya inenler, bunu maharet gibi sunanlar nihayetinde düdük olur onun bunun ağzında öterler." (HABER MERKEZİ)