Kılıçdaroğlu'na isyan: Kabul etmiyoruz

Üsküdar'ın ardından CHP Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları da Kılıçdaroğlu'na isyan etti: "Bizler referandum akşamı umutla ve inançla sandıkları terk etmeyip ‘Hayır’ için mücadele ederken, sayın genel başkanımızın yaptığı cılız, umutları bitiren, inançları yıkan açıklamalarını kabul etmiyoruz."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'de referandum değerlendirmeleri sürerken bir ilçe teşkilatı daha CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tavrını eleştirdi. CHP Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları “Sayın genel başkanımızın yaptığı cılız, umutları bitiren, inançları yıkan açıklamalarını kabul etmiyoruz” diye açıklama yaptı.

Daha önce de CHP Üsküdar Gençlik kolları Genel Merkez'in referandum sonrasındaki tutumuna isyan etmişti. CHP Üsküdar İlçe Gençlik Kolları "Referandum sonuçlarını sükunetle karşılayan ve bizim kadar cesur olmayan yönetim anlayışını tanımıyoruz" diye açıklama yapmıştı.

Üsküdar'da isyan: Kılıçdaroğlu'nu tanımıyoruzÜsküdar'da isyan: Kılıçdaroğlu'nu tanımıyoruz

Benzer bir açıklama bu kez CHP Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları'ndan geldi. Facebook hasabından bir açıklama yapan CHP Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları, ilçede parti oylarının yüzde 20’lerde seyretmesine rağmen, referandumda yüzde 44 ‘Hayır’ çıkmasında kendilerinin payı olduğunu belirtti.

[Başlıksız]

Açıklamada şöyle denildi: “Bizler ‘Hayır bitmedi, daha yeni başlıyor!’ diyebiliyorsak, genel merkezimiz de gençlere kulak verip daha cesur adımlar atmalıdır. Bizler partimiz ve ülkemiz için her türlü fedakarlığı gösterip her türlü mücadeleyi gösteriyorken, bizim referandum akşamı Yüksek Seçim Kurulu önündeki bekleyişimize kısa bir süre katılıp, kendisine bir soru sorduğumuzda ise adeta kaçan milletvekilleri görmeyi hazmedemiyoruz. Bizler referandum akşamı umutla ve inançla sandıkları terk etmeyip ‘Hayır’ için mücadele ederken, sayın genel başkanımızın yaptığı cılız, umutları bitiren, inançları yıkan açıklamalarını kabul etmiyoruz. Bizler sokaklarda ‘Hayır’ için mücadele verirken sadece cılız açıklamalar yapmakla yetinen CHP Genel Merkezi’ni bir an önce CHP’nin özüne dönmeye, direnmeye ve mücadeleye davet ediyoruz.” (HABER MERKEZİ)