Nurettin Canikli: Kontrollü Osmanlı tokadı atmaya hazır mısınız?

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Giresun'da konuşma yaptı. Canikli, "16 Nisan’da birilerine kontrollü Osmanlı tokadı atmaya hazır mısınız?" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Giresun'un Bulancak ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu. Canikli, “ 16 Nisan’da kontrollü Osmanlı tokadı atmaya hazır mısınız?" dedi.

Bulancak'da yapılan mitinge katılan Nurettin Canikli, ilçenin 16 Nisan’da da özel bir görevi olduğunu belirtti. Canikli, “Bulancak 16 Nisan’da birilerine kontrollü Osmanlı tokadı atmaya hazır mısınız?" şeklinde konuştu.

Canikli, "Çünkü birilerinin kontrollü Osmanlı tokadına ihtiyacı var. Siz bu işi iyi yaparsınız. Bugüne kadar hep yaptınız, ama bazıları anlamadı. Yedi defa Osmanlı tokadını sandıktan çıkardınız ama birileri anlamadı, birilerine yetmedi. 16 Nisan’da daha coşkulu bir şekilde sandıkları patlatacağız inşallah” dedi.

'KILIÇDAROĞLU, PKK'YA DESTEK VERİYOR'

Türkiye’nin ekonomideki dengesinin bozulması için saldırılar yapıldığını savunan Başbakan Yardımcısı Canikli, şunları söyledi:

“Terör örgütlerine maalesef destek veren Türkiye içinde olanlar da var. Onların ekmeğine yağ süren, onlarla birlikte hareket edenler de var. Onlara da sesleniyoruz artık; aklınızı başınıza alın. Sayın Kılıçdaroğlu, gittiğin yol çıkar yol değil.  Artık bu milletin düşmanlarıyla birlikte hareket etmekten vazgeç. Bu ülkeye düşman birileri varsa bakıyorsunuz Kılıçdaroğlu onların yanında. PKK terör örgütüne de destek veriyor. CHP milletvekilleri teröristlerin cenazelerinde ağıt yakıyorlar ağıt. Hep birlikte izledik bunları. Senin ne işin var terör örgütlerinin cenazesinde. Cumhuriyet Halk Partili milletvekilleri, sen bu ülkenin, bu milletin partisi değil misin yoksa?” (GİRESUN/DHA)