Erdoğan, Savaş Ay'a bağlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de yaptığı konuşma sırasında 2013 yılında yaşama veda eden Savaş Ay'ın A Takımı programının görüntüleri izletildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir'de yaptığı toplu açılış töreni konuşmasında Savaş Ay'ın A Takımı programını dev ekranda göstererek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu dönemde Savaş Ay'a yaptığı açıklamaların ve Ay'ın hastanelerde yaptığı çekimlerin yer aldığı görüntüler bir süre gösterildikten sonra Erdoğan tekrar söze girdi. Ay'ın "görüyorsunuz kepazelik" dediği anda konuşmaya başlayan Erdoğan, "Bizim diyeceğimiz bir şey yok. Savaş Ay gerekeni demiş" diyerek kendi dönemlerinde yapılan sağlık hizmetlerinin kalitesini anlattı.

'ASLA TERÖRİST DEMEDİM'

Erdoğan konuşması sırasında, "Kandil, İmralı, FETÖ hayır diyor" dedikten sonra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Siz 'Hayır' diyenlere terörist mi diyorsunuz." sözleriyle ilgili olarak "Ben hiçbir yerde böyle bir şey söylemedim. 'Evet diyen de saygındır, hayır diyen de saygındır' dedim. 'Hayır diyenleri de anlayışla karşılarız' dedik" yorumunda bulundu. (HABER MERKEZİ)