Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'kuzu kuzu' yanıtı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kuzu kuzu geldi" sözlerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Gene giderim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'nın İnegöl ilçesinde TIR ve kamyon şoförleriyle bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Antalya'da toplu açılış töreninde söylediği, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni yaptık, demedik laf bırakmadılar. Gitmedikleri mahkemeler kalmadı. Ben oraya gitmeyeceğim demişti malum zat, kuzu kuzu geldi" sözlerine yanıtı verdi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gittiğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın sözlerini doğru bulmadığını belirtti.

Kılıçdaroğlu, "Aynı olay olsa yine Türkiye bir darbe girişimiyle karşı karşıya kalsa söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Gene giderim. Öyle kalkıp da kısır çekişmelere bu memleketi sokmamak lazım. Yazıktır, günahtır. Türkiye'nin bir derdi varsa siyasetçiler bir araya gelip, oturup konuşmalı. Memleket sadece benim memleketim değil, hepimizin memleketi. Sadece ben mi sorumluyum? Sizler de sorumlusunuz" şeklinde konuştu. (DHA)

Erdoğan: Saraya kuzu kuzu geldiErdoğan: Saraya kuzu kuzu geldi