MHP: Lenin'in taktiğine başvurdular

MHP'nin referandum kitapçığında Lenin'in, "Çok tekrarlanan yalanın bir süre sonra gerçek gibi kabul edileceği taktiği" olduğu öne sürülerek MHP'nin bu taktikle hedef alındığı savunuldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP'den anayasa referandumu için yeni kitapçık: "Referandum Süreci ve MHP'nin Saldırıların Odağında Olmasının Sebepleri"... Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın, hazırladığı kitapçıkta 'evet' dediği için partinin hedef alındığı savunuldu. 'CHP yanlısı medyanın 'Leninist propaganda yaptığı' iddia edildi.

"MHP Toplumsal Vicdanı Temsil Ediyor", "Küresel Güçlerin Önündeki Engel MHP", "FETÖ, Masonluk Tarzı Bir Teşekkül", "15 Temmuz'da Oyunu MHP Bozdu", "Partiden Atılanların Amacı Hayır Kampanyası Değil", "MHP Aleyhtarlığı", "CHP Hem Taktik Veriyor, Hem Tahrik Ediyor" ve "CHP Yanlısı Medya, Leninist Propaganda Yöntemi Kullanıyor" başlıklarının yer aldığı 30 sayfalık kitapçıkta, Bahçeli'nin resimleri ve halk oylamasında kullanılacak, "Bu ülke için yeminimiz var, vazgeçilmez" sloganı yer aldı.

Kitaptan bazı bölümler şöyle:

MHP SOKAĞA İNMİYOR DİYE YIRTINANLAR: Bölücülerin azgın ve sokak eylemleri yüzünden 'MHP neden sokaklara inmiyor' diye yırtınanlar, MHP'nin beka tehdidi karşısında milletin sokaklara hakim olmasını nasıl sağladığını görmüştür. Küresel emperyalizm kontrol edilebilir Türkiye oluşturma yolunda önündeki en büyük ve aşılamaz engelin MHP olduğunu bir kez daha öğrenmiştir. Bunun içindir ki FETÖ'nün halen tamamen temizlenemeyen gizli ayakları, parasal kaynakları ve toplumun çeşitli kesimlerine gizlenen elemanları MHP'yi içeriden bölmek için müzmin ve sözde muhalefeti bir truva atı gibi kullanmayı denemişlerdir ancak ne bu at kaleden içeri girebilmiş ne de atın içine yuvalanan kurşun askerler başarılı olabilmiştir."

GEÇMİŞİ TAHLİL GEREKİR: Bahçeli'nin neden referandumda 'evet' diyeceklerini açıkladığını anlamak için Alparslan Türkeş'in geçmişte attığı adımları ve MHP'nin misyonunu doğru tahlil etmek gereklidir. Türkeş, 1977'de başkanını seçemeyen Meclisteki siyasi tıkanıklığı ve krizi çözmek için nasıl CHP'nin adayı Cahit Karakaş'a oy vermişse, nasıl 1991'de DYP-SHP koalisyonuna güvenoyu verilmesini istemişse, Ermenistan'ın eski Cumhurbaşkanı Levon Ter Petrosyan ile hangi saik ve hangi gerekçelerle görüşmüşse, Bahçeli de aynı sebeplerle anayasa değişikliğinin önünü açmıştır.

CHP 'İLLETLİ' PARTİ: Onların davulunu çalıyor görünmeye, sahte imtiyazlar tanıyıp kayırmacılık pozu vermeye başlamışlardır. Sözde muhalefet, türlü türlü methüsena, pohpohlama ve ajitasyonla CHP'nin kayığına bindirilmiştir. Oysa Atatürk'ten kalan zengin birikimin mirasyedisi ve cumhuriyetin yüz karası CHP'nin kayığına binmek, siyaseten imamın kayığına binmekten farksızdır. CHP, illetli ve siyaseten zürriyeti kesilmiş bir partidir.

LENİN'İN YALANINA BAŞVURUYORLAR: Bunlar her zaman mağlup ve meyus oldukları için ümitsizce ve bodoslama MHP'ye saldırmaktadır çünkü CHP, muhibbi medya mensuplarının çoğu her zaman söylediğimiz gibi eski Marksisttir ve Lenin'in 'Çok tekrarlanan yalanın bir süre sonra gerçek gibi kabul edileceğine' dair taktiğine başvurmaktadır. MHP'nin bu kirli oyunları, CHP yanlısı gazete ve televizyonlarda aleyhimizde yazılıp söylenenleri yargıya taşıma hakkı doğmuştur. Partimiz hem bunlarla hukuki yollardan hesaplaşacak hem de bu kampanyanın arkasındaki aktörleri, teşvikçilerini ve buna alet olanları birer birer deşifre edecektir. MHP'ye düşmanlık yapanlar tek tek ve kurumsal olarak açıklanacaktır.