Çevre Bakanı Özhaseki'den Baykal'a: Sapık

Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki, 'cumhurbaşkanlığı sistemi'ni eleştirirken peygamberli örnek veren Deniz Baykal'ı hedef aldı: Sapık ne dediğini de bilmiyor herhalde. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Cumhurbaşkanlığı sistemi'ni eleştirirken, "Beşer şaşar. Peygambere bu yetkiyi versen, peygamberi bozarsın" diyen eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a AK Parti ve hükümetten eleştiriler gelmeye devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Sümme haşa dün birisi saçmalamış öyle ‘peygamberi bile azdırır’ diye. Sapık ne dediğini de bilmiyor herhalde. Peygamberliğin hangi makam olduğunu da bilmiyor herhalde" dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gaziantep'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki beraberinde Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette esnafla bir araya gelen Özhaseki, Türkiye’nin siyasi sisteminin çift başlı olduğunu söyledi ve mevcut sistemin artık yürümediğini ifade etti.

METİNER: MİLLET FENA ÖDETİR

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner de, "Baykal haddini bilsin. Peygamberimizle ilgili konuştuğunda edepli olsun, diline bir ayar versin. Yoksa bu millet bu ayarsızlığının bedelini, densizliğin, hadsizliğinin bedelini Baykal'a çok fena ödetir" dedi.

(DHA)