BBP, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştü. Görüşmede referandumun da gündeme geldiğini söyleyen Destici, açıklamayı ise Pazar günü yapacaklarını belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüşme yaptı.

Yaklaşık 1.5 saat süren görüşmenin ardından Mustafa Destici, BBP Genel Merkezi önünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la gündemdeki konuları görüştüklerini söyledi.

Referandum konusunun gündeme gelip gelmediği sorulan Destici, "Ülkemizi ilgilendiren temel gündem maddelerinin tamamı konuşuldu, gündeme geldi. Kendisi bu konuda çok anlayışlı ve gerçekten bizim açımızdan da faydalı bir görüşme oldu. İnşallah dediğim gibi ülkemiz için, milletimiz için uğraşıyoruz. Ülkemiz için ve milletimiz için en iyisi ne ise o olsun istiyoruz" dedi.

Görüşmenin içeriğiyle ilgili açıklama yapmayacağını belirten Destici, "çok faydalı" bir görüşme gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Türkiye'nin zor süreçlerden geçtiğini dile getiren Mustafa Destici, "Bilgilenme konusunda çok faydalı bir görüşme oldu. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Türkiye'de tüm gündem maddeleri görüşüldü ve konuşuldu. Ülkemiz için, milletimiz için en iyisi ne ise o olsun. Onu istiyoruz biz. Hafta sonu Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantımız var. İnşallah Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantımızda arkadaşlarımız ile istişare ettikten sonra sizlere açıklamada bulunacağız" şeklinde konuştu. (ANKARA/DHA)