Başbakan 34 ile gitmiyor

Başbakan'ın referandum programında 34 il yer almıyor. 47 ile gidecek olan Başbakan 5 kentte de Erdoğan'la birlikte miting düzenleyecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti referandum kampanyasını dün resmen başlatmasının ardından partinin en üst karar organı olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Başbakan Yıldırım başkanlığında toplandı. Kampanya tanıtımı sonrası yapılan toplantıda miting programı ele alındı.

AK Parti, kampanya programının Cumhurbaşkanı'nı tamamlayıcı şekilde olmasına karar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 30 büyükşehire, Başbakan Yıldırım'ın ise 47 ile gitmesi planlanıyor.

ORTAK MİTİNG DÜZENLENECEK İLLER

İki isim, Ankara, İstanbul, Çanakkale, Diyarbakır ve Kayseri'de ortak miting düzenlenecek. Kayseri'deki mitinge 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de davet edildi.

MHP ile birlikte de 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü programı düzenlenmesi de gündemde.

İstanbul'da Cumhurbaşkanı ile ortak mitingin yanı sıra ilçelerde de mitingler düzenlenecek. Başbakan seçim bölgesi İzmir'i de de ilçe ilçe gezecek.

EVET İÇİN İNTERNET SİTESİ

AK Parti tüm bu çalışmalar için bir de kararımızevet.com internet sitesini hazırladı. Sitede kampanya şarkıları yer alıyor.

Ayrıca internet sitesinde mitinglerde nelerin kullanılacağı, nasıl hareket edileceğine ilişkin uyarılar yer alırken söylem birliği vurgusu yapılıyor. (HABER MERKEZİ)