Sinan Oğan: Troll ordusunun saldırısına uğradık

Mahkeme kararı ile döndüğü MHP'de hakkında tekrar ihraç süreci başlatılan Sinan Oğan, Youtube'dan yayın yapan 3 Hilal TV'nin de troll saldırısı ile kapatıldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - MHP’nin kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk ettiği eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, “Ülkücülerin gönlünden nasıl ihraç edecekler, kağıt üzerinde üyelik bugün olmaz, yarın olur” dedi.

Anayasa değişikliğine “Hayır” diyen MHP’liler Ankara’da hafta sonu gerçekleştirilecek, “Türk Milliyetçileri Hayır Diyor” isimli buluşmaya hazırlanırken MHP Genel Merkezi’nden ihraç açıklaması geldi. MHP milletvekilleri Yusuf Halaçoğlu, Nuri Okutan ve İsmail Ok’la birlikte eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan da parti disiplinini ihlal gerekçesiyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi. Yargıtay’ın kararının uygulanmamasını da ekleyince 3. kez ihraçla yüz yüze gelen Oğan kararı şöyle değerlendirdi: “Saray’ın emrinde bir hukuk sistemi var. Ankara’da adaletli hakimler var mı göreceğiz? Çünkü bunun parti disiplini ile alakalı olmadığı, bunun tamamen siyasi rekabetten kaynaklandığı ortada. Ülkücüler bu kararın ardından “gönlümüzden de ihraç edemezler” diyor. Türk milletinin, ülkücülerin gönlünde yer bulmak başka bir şeyle karşılaştırılamaz. O kağıt üzerinde bir üyeliktir, bugün olmaz, yarın olur.”

TROLL ORDULARININ SALDIRISINA UĞRADIK

Yeni bir ihraç süreci yaşayan Sinan Oğan’ın bu süreçte Youtube üzerinde yayın yaptığı Kanal 3 Hilal TV de kapatıldı. Yeniden yayına başladıklarını anlatan Oğan bu süreçle ilgili de şunları söyledi:

“Hiçbir kuralı ihlal etmedik. Normal süreç içinde kanalımızın kapatılmasına gerekçe yapılacak bir şey yoktu. Nitekim bize atılan mailde de o ifade edildi ve yeniden yayına başladık. Hükümetin ücretli troll orduları var. Bu ordular rahatsız oldukları hesapları gözlerine kestiriyor, bir talimatla binlerce spam saldırısı ile hesapları kapattırıyor. Bizim yaşadığımız da buydu. Müracaat ettik, açtırdık. Saray’ın adaletini, Saray’ın tahammülünü görüyoruz. Başkanlık gelmeden bunu yapıyorlar. İstedikleri kadar rahatsız olsunlar. Biz doğru bildiklerimizi söylemekten vazgeçmeyeceğiz.”

Sinan Oğan: Erdoğan-Perinçek kıyası Hayır’ı patlattı!Sinan Oğan: Erdoğan-Perinçek kıyası Hayır’ı patlattı!

ORTAK METİN OKUNACAK

Sinan Oğan, 18 Şubat’ta Ankara’da yapılacak “Hayır” buluşması için hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Nasıl evet diyenler bu tavrı sergilemeyi kendine hak görüyorsa hayır diyenlerin de bu hakka sahip olduğunu söyleyen Oğan, tüm gerekçeleriyle neden “Hayır” dediklerini anlatacaklarını ifade etti. 4 genel başkan adayının yanı sıra, il-ilçe yöneticileri ile bazı eski ve yeni milletvekillerinin de katılacağı buluşmada daha önce üzerinde uzlaşılmış ortak bir metin okunacak.