Kılıçdaroğlu: Kuru bir açıklamayla geçiştirilemez

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, El Bab'dan iki gündür acı haberler alındığını belirterek, "Askerlerimizin şehit edilmesi, Rusya tarafından kuru bir başsağlığıyla geçiştirilemeyecek kadar önemli bir hadisedir" açıklamasında bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, El Bab'da Türk askerlerinin bulunduğu bir binanın 'yanlışlıkla' Rus uçakları tarafından vurulmasının, 'Rusya tarafından kuru bir başsağlığıyla geçiştirilemeyecek kadar önemli bir hadise' olduğu açıklamasında bulundu.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, 3 askerin, Rus uçağı tarafından atılan bombayla yaşamını yitirmesine ilişkin şu açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin 2 gündür acı haberler aldığını belirten Kılıçdaroğlu, El Bab'da yaşamını yitiren askerlere 'Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm Türkiye'ye sabır' diledi.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Yanlış politikalar uygulayarak Ortadoğu bataklığına saplanan, her gün ayrı bir şehit haberi ile yüreği yanan bir ülke haline geldik. Askerlerimizin şehit edilmesi, Rusya tarafından kuru bir başsağlığıyla geçiştirilemeyecek kadar önemli bir hadisedir" ifadesini kullandı.

(HABER MERKEZİ)