Bahçeli: Perinçek mi Erdoğan mı deseler...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti ve Erdoğan'la başkanlık için pazarlık yaptığı iddialarını yalanladı. Bahçeli "Pazarlık arka kapı siyaseti al-ver anlaşması siyasi menfaat beklentisi bize yabancıdır, uzaktır" dedi. Bahçeli, Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek'e yüklendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP lideri Devlet Bahçeli, anayasa değişikliği ve referandum sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Partisinin TBMM Grup toplantısında konuşan Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

HOPLASALAR DA ZIPLASALAR DA: MHP her türlü engelleme ve karşı saldırılara rağmen milletine hizmet etmenin gururuyla yoluna devam etmektedir. İradesizler azgınca faaliyettedir. Milletten kaçanların karanlık emelleri faaldir. Bu çevreler hoplasalar da zıplasalar da Türk milletinin egemenlik haklarına ambargo koyamayacaklardır. Millet son karar mercidir. Millet hükmün sahibidir. Milliyetçi Hareket lobilerin, kulislerin, kaymak tabakaların partisi değil. Bizim yönümüz Hakka, yüzümüz halka dönüktür. MHP, her türlü engelleme ve karşı saldırılara rağmen milletine hizmet etmenin gururuyla yoluna devam etmektedir. Ne var ki iradesizler azgınca faaliyettedir milletten korkanlar kaçanların karanlık emelleri hiç olmadığı kadar faaldir. Bu çevreler hoplasalar da zıplasalar da Türk milletinin egemenlik haklarına asla ambargo koyamayacaktır. Millet hükmün sahibidir. MHP, lobilerine kulislerin kaymak tabakaların partisi değil Müslüman Türk milletinin yürek atışıdır.

Perinçek'le Bahçeli Erdoğan'da anlaştı!Perinçek'le Bahçeli Erdoğan'da anlaştı!

KARAMSARLIK SOKMAYA ÇALIŞANLAR: Aramıza karamsarlık sokmaya çalışan mihraklar dün olduğu gibi bugün de vardır. Bu nedenle 48 yıldır şeytan taşladık, 48 yıldır melaneti kovaladık. İçimizden devşirilenler, dışarıdan toplananlar bu kutlu çatıyı devirmek için durmadan çalıştı. Türk'e kefen biçen kokuşmuşlar devamlı kör bir arayış içinde oldular, kirli bir fırsat kolladılar. MHP düşmanlığını diri tuttular. Göremedikleri bir gerçek vardı ki, MHP Türk tarihinin canlı, coşkulu ve cesaret dolu simgesidir. Evet kararımızın merkezinde sıklaşan tehditler hakim ve belirleyicidir. Biz başkaları gibi sorumsuz davranamayız, tarihin yanlış yerinde duramayız. Akıntının karşısında kürek çekme yerinde yön ve istikamet vermenin doğru olduğunu düşünür bunu yaparız.

48 YILDIR ŞEYTAN TAŞLADIK: Aramıza karamsarlık sokmaya çalışan mihraklar dün olduğu gibi bugün de vardır. 48 yıldır şeytan taşladık ihanet ve melaneti kovaladık. İşbirlikçiler hiç durmadı hazımsızlar hiç yorulmadı. Devamlı kör bir arayış içinde oldular sürekli kirli fırsat kolladılar. Başkaları gibi sorumsuz davranamayız. Tarihin yanlış yerinde duramayız. İstismara bel bağlayamaz aldatma ve kandırmaya heves edemeyiz. Akıntının karşısında kürek çekmek yerine yön ve istikamet vermenin akılcı olduğuna inanır bunu yaparız. Pazarlık arka kapı siyaseti al-ver anlaşması siyasi menfaat beklentisi bize yabancıdır, uzaktır. Bize iftira atanlar kimlerle yan yana olduklarını itiraf etsinler. Bize utanmadan dava hatırlatması yapanlar, kendilerinin nerede, kimlerle durduklarını itiraf etmeliler. Edecek yüzleri yoksa ya önümüzden çekilecekler, ya da üzerlerine basıp geçmemizden şikayet etmeyecekler. Tozumuzda oynayanlar her zaman olduğu gibi kaybetmeye mahkumdur. Başkaları gibi sorumsuz, günübirlik yaşayamayız. İstismara bel bağlayamayız.

NEDEN 'EVET' DİYORMUŞUZ: CHP, HDP, FETÖ, PKK, DHKP-C, ÖDP, EMEP, TKP ve eli kanlı Aydınlıkçılar... MHP'ye saldırıyorlar. Neden 'evet diyormuşuz. Biz de diyoruz ki 'size ne!' Kimsenin peşine takıldığımız yoktur. Kandil ve Pensilvanya'da tepelerine bineceğimiz günler yakındır.

ÜÇTE BİRİ EVET, ÜÇTE BİRİ HAYIR, ÜÇTE BİRİ KARARSIZMIŞ: Seçmenimizin üçte biri evet, üçte biri hayır, üçte biri kararsızmış. Ekran ekran gezerek MHP bilirkişisi olmaya soyunanların dün ihanet işbirlikçisi olduğunu unutmadık. Dün, 'halklara özgürlük' diyerek orak çekiçle poz veren Perinçekgiller bugün neredeyse bize ülkücülük anlatacak! Eğer Doğu Perinçek ve hayırcı yoldaşları ile Recep Tayyip Erdoğan arasında tercih hakkımız olsa Sayın Erdoğan'ın yanında oluruz. (HABER MERKEZİ)

Etiketler MHP Bahçeli Perinçek