AK Parti'nin kampanyasını kimin yürüteceği belli oldu

'Başkanlık' maddesini içeren Anayasa değişikliği Erdoğan'ın onayını beklerken, Ak Parti kampanya hazırlıklarına başladı. Partinin kampanyasını Erol Olçok'un şirket yürütecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti'nin 'başkanlık' maddesini içeren referandum için kampanya hazırlıkları başladı. AK Parti referandum kampanyasını yürütecek şirketi belirledi. Seçim kampanyasını 15 Temmuz'da hayatını kaybeden Erol Olçok'un şirketi yürütecek.  Referandumun taşıyıcı sloganında ise "demokrasi, refah, birlik, güçlü Türkiye" olmak üzere dört başlığa vurgu yapılacak.

Yeni Akit'te yer alan habere göre,  AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, anayasa değişikliği referandumuyla ilgili kampanyayı 15 Temmuz'da hayatını kaybeden Erol Olçok şirketiyle yaptıklarını belirterek, "Slogan, afişler konusunda mutfak çalışması başladı. Sloganların yer aldığı broşürler basılacak. Sivil toplum kuruluşlarının kampanyanın parçası olması önem taşıyor. Bu seçim değil milli bir mesele. O yüzden seçmen tercihleri değişiyor. Parti dışı kesimleri de içermeli" diye konuştu.

AK Parti il teşkilatlarının da "Kararımız evet" kitapçıklarından bastıracağını anlatan Yılmaz, "Bu kitapçıkta slogan kullanmadık. İnsanların zihninde kalmasın istiyoruz. Sloganlarımızın yer aldığı broşürler için çalışılıyor. Taşıyıcı bir sloganımız olacak, sonra da nihai bir sloganımız olacak. Toplumun beklentileri, tartışmaları değerlendirerek bir seçim yapacağız. Toplumdaki duyguları yakalamamız önem taşıyor. Bu analiz gerektiriyor. O yüzden derin bir çalışma yapılıyor" dedi.